Slavna reperka Igi Azilija rešila je da proda svoju nekretninu u Los Anđelesu za nešto više 6,2 miliona dolara.

Kako prenose strani mediji, Igi želi da proda vilu zbog spora sa jednim od njenih komšija, koji se protivio renoviranju koje je pevačica planirala.

"Hidden Hills" je zvezdana zajednica u predgrađu Los Anđelesa, gde žive velike svetske zvezde pop porodice Džener-Kardašijan, pevač Džastin Biber, glumac Vil Smit, reper Drejk i mnogi drugi...

Kuća Igi Azilije je izgrađena u stilu ranča i napravljena je od drveta i cigle, a na imanju se nalazi velika kuća za goste.

Igi je donela odluku da proda vilu zbog sukoba s komšijom
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glavna vila popularne pevačice ima 5 spavaćih soba i 5 kupatila i profesionalnu kuhinju. Glavna spavaća soba ima garderober, kupatilo sa velikom kadom, kao i još 3 spavaće sobe i radna soba.

Kuća za goste ima 1 spavaću sobu i 1 kupatilo i kompletnu kuhinju. Na spratu se nalazi potkrovlje, prostor za vežbanje i kancelarija. Napolju se nalazi prelep kameni bazen i spa, sportski teren i garaža za 4 automobila.

Reperkin komšija se protivio renoviranju njene vile zbog čega je Igi rešila da ovu nekretninu proda
Trullia via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Igi je želela da renovira imanje i da sruši kuću za goste, kako bi napravila jednu ogromnu vilu, međutim, to je smetalo njenom komšiji koji živi u neposrednoj blizini, zbog čega je reperka s pomenutim bila u sukobu.

Zbog toga je i rešila da proda ovu prelepu vilu, a kako izgleda njena kuća, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Trullia via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia Reperka je rešila da zbog svađe s komšijama proda kuću

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!