Najlepša devojčica - nadimak koji godinama prati manekenku Tilan Blondo koja je 2007. godine proglašena za najlepše dete.

Lepa Tilan karijeru je započela kada je imala samo četiri godine a tada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, dok je prvu naslovnicu krasila je sa samo šest godina.

S obzirom na to da je u manekenske vode ušla kao dete, normalno detinjstvo nije imala, i morala je rano da nauči šta znači red, rad, trud, disciplina i zarada novca.

Naslovnica na kojoj je Tilan pozirala ful našminkana, doterana kao da ima mnogo više godina i u sandalama sa vrtoglavom štiklom izazvala je tada lavinu komentara.

Mnogima je ovo sve bilo previše, a njene roditelje su optužili da su ćerku praktično bacili pedofilima, pogotovo kada je i njena majka izjavila "da je bila šokirana fotografijama kada ih je videla, ali samo jer su dali desetogodišnjakinji da nosi ogrlicu koja vredi više od milion dolara".

Lepa Tilan prvi angažman imala je sa samo 4 godine
Instagram 

Inače, lepa Tilan Blondo ćerka je fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Bardo koja se sa petnaest godina pojavila u magazinu "Elle".

Srećom, skandal je ostao daleko iza "najlepše devojčice", a Tilan koja je 5. aprila napunila 21 godinu sama donosi odluke za koga će da radi i kako.

Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa tako danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

Danas je veoma uspešna, a pokrenula i svoju modnu liniju
Instagram 

Iako je medije punila svojim poduhvatima, u prethodnom periodu pored poslovnih uspeha, dosta pisalo i o njenom burnom ljubavnom životu, kao i o ponašanju poput rok zvezde, posebno na žurkma.

Iako je veoma uspešna, dosta se pisalo o razudanom životu koji je vodila Tilan
Agence / Bestimage / Profimedia 

Ipak, lepa manekenka je uplovila u mirnu luku sa svojim dečkom čiji je identitet dugo želela da sakrije.

Tilan je već duže vreme u romansi s francuskim DJ-om Bendžaminom Atalom, rekli bismo da su divlji dani su iza nje. Inače, poznati DJ je nedavno verio svoju devojku, čime se pohvalio na društvenim mrežama.

Tilan je već neko vreme u vezi s francuskim Dj-om
SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da uživa u ljubavi potvrđuju i fotografije na njenom Instagramu gde često objavljuje slike sa svojim verenikom, a više fotografija lepe manekenke i muškarca koji je osvojio njeno srce, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram DJ osvojio je lepu manekenku

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!