Severina Vučković rešila je da zagreje svoje pratioce tokom ovih hladnih januarskih dana, te ih je častila jednom izazovnom fotografijom.

Naime, uz opis "Uvod u anatomiju", Severina je objavila golišavu fotku koja je za manje od dva sata skupila preko 25.000 lajkova. Seve je pozirala ispred belog zida, a sa sebe skida srebrnu haljinu.

Zavodničkim pogledom preko ramena gleda u kameru, a jednu nogu je podigla kao da pokušava da krene napred.

Osim te srebrne haljine i štikli, na sebi nema ništa drugo, te je u prvom planu njena pozadina kao i toples. Fanovi su je počastili velikim brojem komplimenata na račun izgleda.

"Zgodna", "Kakva mačka", "Predivna", "Žena kraljica", samo su neki od komentara na račun Severinine fotke. Interesantno je i to da je komentar ispod slike ostavila i Ela Dvornik koja je napisala da joj je zbog ovog prizora "srce stalo".

Inače, pevačica često voli da zagolica maštu, te je u više navrata objavljivala provokativne fotografije koje možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, Instagram Pevačica na račun izgleda dobija pregršt komplimenata

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!