Manekenka Olivija Kulpo sa razlogom je jedna od najlepših žena sveta.

Uostalom, dovoljno je da pogledate samo jednu fotografiju sa plaže i da vam odmah bude jasno zašto je tiha patnja mnogih muškaraca.

Manekenka koja inače nosi i dve titule Miss USA i Miss Universe trenutno je na odmoru sa dečkom i prijateljima u popularnom meksičkom odmaralištu Kabo San Lukas, a slobodno se može reći da njena pojava na plaži nikog nije ostavila ravnodušnim.

Atraktivna 29-godišnjakinja izgledala je fenomenalno u minjaturnom crvenom bikiniju i bez trunke šminke na licu. Odlučila se za push up gornji deo koji je njen mali, ali lep dekolte dodatno istakao, ali i donji deo koji je dublji sa strane i seže gotovo do struka, a figuri daje siluetu peščanog sata.

Olivija Kulpo trenutno je na odmoru u Meksiku.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, lepu Oliviju časopis "Maxim" proglasio je 20149. godine najseksipilnijom i najlepšom ženom na svetu, međutim, iako je krasi vanserijska lepota manekenka se oprobala i u biznis vodama, te je suvlasnica jednog restorana na Rhode Islandu. Okušala se i u dizajnerskim vodama, pa je u saradnji sa poznatim brendom "Express" dizajnirala i žensku kolekciju.

Olivija Kulpo oduzimala je dah u crvenom kupaćem kostimu.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Olivija je poznata i kao svojevrsna ikona stila, pa je gotovo u svakoj prilici besprekorno obučena, a ženama širom sveta posebno se dopadaju njene street style varijante što možete videti i u galeriji ispod:

printscreen/instagram Olivija Kulpo osim što je jedna od najlepših žena proglašena je i kraljicom street style-a.

Međutim, iako je jedna od najlepših na svetu Olivija Kulpo dugo je muku mučila sa momcima. Dugogodišnja veza sa muzičarom Nikom Džonasom neslavno je propala, a dok se nadala veridbi, on je planirao raskid. Zatim je usledila veza sa sportistom Danijem Amendolom sa kojim je živela bajku, ali pričalo se da nije mogao da se smiri kada su u pitanju druge lepotice.

Olivija Kulpo dugo nije imala sreće sa momcima dok nije ušla u vezu sa američkim fudbalerom.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da stvar bude gora, nakon raskida, zvezda NFL-a na društvenim mrežama napisao je poduži status sa svim detaljima njihove veze u kom je objasnio kako pravi razliku između privatnog i društvenog života, dok je njegova bivša devojka želela da dokumentuje i otkrije sve, što mu je veoma smetalo.

Olivija Kulpo muku je mučila sa momcima sve do skoro.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sada je već neko vreme u vezi sa američkim fudbalerom Kristijanom MeKafreiem od kog se ne odvaja, a ako je suditi po fotografijama sa plaže i on je lud za njom.

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma Olivija Kulpo našla je sreću sa američkim fudbalerom Kristijanom MeKafreiem sa kojim je već tri godine.
pritnscreen/instagram 

To nije ništa iznenađujuće kada se uzmu u obzir njene fotografije u kupaćem kostimu koje možete videti u galerji ispod:

Profimedia, printscreen/instagram Olivija Kulpo retko koga bi ostavila ravnodušnim kada pokaže svoje telo u kupaćem kostimu.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!