Svako od nas ima neki svoj adut i rado ga ističe. Naglašavajući naše “glavno oružje” pomalo skrivamo one male nesavršenosti, koje takođe svako od nas ima, i postižemo pun efekat.

Manekenka Bojana Rajić, koja je prvi put pod budno oko javnosti dospela pre više od deset godina udajom za fudbalera Vladimira Stojkovića, a nakon toga i razvodom, to jako vešto radi, svesna činjenice da poseduje noge koje bez problema može da osigura kao Džej Lo zadnjicu, na više miliona dolara.

Kao i svi modeli, Bojana ima impozantno duge noge, ali ono što ih razlikuje jeste stroga definicija i jasno izražen gotovo svaki njihov mišić.

Jasno je da Bojana vredno radi u teretani, želeći da obikuje svaki deo tela, ali u poslednje vreme stiče se utisak da je možda ipak malo preterala i izazvala suprotan efekat od onog koji je želela da postigne.

Na jednoj od fotografija sa letovanja čini se da je Bojana intenzivirala vežbe, ili je njena kilaža doprinela tome da joj se na nogama ocrtavaju žile, pa one više ne izgledaju toliko savršeno.