Dženifer Lopez možda ima 52 godine, ali izgledom bi postidela i daleko mlađe od sebe.

Uostalom, dobro je poznato da pevačica trenira poput Spartanca, te ne treba da čudi što se redovno hvali zategnutnim telom i trbušnjacima.

Što bi se reklo - može joj se. Ipak, iako na Instagramu izgleda "kao avion" fotografije bez Fotošopa ipak pokazuju da nije baš sve tako savršeno kao što se čini u prvi mah. Naime, latino divu su nedavno uslikali tokom šopinga sa ćerkom, a tom prilikom Lopezova je izabrala fantastičan boemski autfit - crop bež rolku i divnu patchwork Dior maxi suknju koju bi mnoge dame, sigurni smo, rado posedovale u svom garderoberu.

Dženifer Lopez je za šetnju i šoping sa ćerkom izabrala sjajnu maxi suknju.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, dok je šetala, suknju je morala da namesti nekoliko puta, a fotografi su je uhvatili baš u trenutku kada je njen stomak bio poprilično otkriven i definitivno ne "Instagramski".

Dženifer je, nameštajući suknju otkrila pravo stanje trbušnjaka.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jer, ako pogledate bilo koju skorašnju fotografiju, na njenom stomaku se nije mogao naći nijedan nabor ili pak opuštena koža. Zbog toga su često govorili da izgleda kao da je u tridesetim, a ne pedesetim godinama.

Ruku na srce, dobro je poznato da latino diva i te kako uživa sa Benom, pa možda je samo malo dala sebi oduška i opustila se, iako smo sigurni da će se Spartanac poput nje brže - bolje vratiti u formu, kao i uvek.

Ipak, istina o njenim trbušnjacima definitivno je razbila mit o savršenosti i pokazala da Dženifer ipak svoju liniju dorađuje programima za ulepšavanje. Ovo nije bio prvi put da smo zapravo videli kako Džej Lo zaista izgleda, a još fotografija koje su otkrile pravo stanje pogledajte u galeriji ispod:

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji kako zaista izgleda telo Dženifer Lopez.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!