Đorđe Đoković već neko vreme uživa u vezi sa lepom manekenkom i voditeljkom Šaškom Veselinov koja je tokom celokupne drame sa Novakon Đokovićem bila i jedna od najglasnijih.

Njih dvoje ne kriju svoje emocije, čemu svedoči i to da su nakon samo 10 meseci veze počeli da žive zajedno.

Čak su i Novu godinu proveli u Marbelji sa Novakom i Jelenom, a mnogi su se zapitali kakvo je njihovo mišljenje o novoj snajki Đokovića.

Saška Veselinov uživa u vezi sa Đorđem Đokovićem.
Instagram 

Baš iz tog razloga, jedan detalj na Instagramu mnogima je upao u oči. Naime, kada su Novakovi roditelji u Beogradu organizovali proteste povodom aktuelnih dešavanja u Australiji, Saška je bila u prvim redovima i pružala punu podršku prvom reketu sveta. Sa njegovim roditeljima i braćom očigledno više je nego jasno da je u odličnim odnosima. Ali, kakav je slučaj sa Jelenom?

Jelena Đoković prati devojku Marka Đokovića, ali ne i devojku Đorđa Đokovića.
pritnscreen/instagram 

Interesantno je da Saška prati Jelenu na Instagramu, ali ‒ praćenje joj nije uzvraćeno. Sa druge strane, Jelena prati Letisiju, Markovu devojku, kao i ona nju, a na mrežama se mogu naći i njihove zajedničke fotografije.

Jelena Đoković ne prati Sašku Veselinov na Instagramu.
printscreen/instagram 

Da li je slučajnost ili ne, ne znamo, ali su se mogli pročitati komentari na mrežama da će biti potrebno još mnogo vremena pre nego što je Jelena zaista "prihvati" novu snajku u njen uzak krugi ljudi, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Saška Veselinov je osvojila srce Đorđa Đokovića

Podsetimo, Novak Đoković izgubio je slučaj pred Federalnim sudom i biće deportovan iz Australije, a to znači da najbolji teniser sveta neće moći da brani titulu na Australijan openu.

Novak Đoković deportovan je iz Australije.
Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia 

Takođe, ovakva odluka povlači sa sobom mogućnost da Đokoviću bude zabranjen ulazak u tu zemlju na tri godine, ali bi o tome u narednom periodu moglo da se pregovara.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!