Prethodnih dana svet je obišla vest da je Mašin Gan Keli (31) zaprosio Megan Foks (35) ispod banjan drveta koje za njih ima posebno značenje, što je otkrila sama glumica. Ipak, jedan detalj zgrozio je sve, a reč je o činu koji je usledio nakon vridbe.

"Jula 2020. godine sedeli smo ispod ovog drveta velikog banjana i molili se za magiju. Nismo bili svesni bola koji nas je uskoro sačekao. Nismo bili svesni truda i žrtvi koje će naša veza zahtevati od nas, ali smo bili opijeni od ljubavi i karme. Nekako, godinu i po kasnije, nakon što smo prošli pakao i smejali se više nego što sam mislila da je moguće, zaprosio me je. I kao u svakom našem prethodnom životu, i kao u svakom našem budućem životu koji će uslediti nakon ovog, rekla sam "da"... A onda smo popili krv onog drugog", napisala je Megan u opisu snimka koji je podelila na Instagramu.

Megan i Mašin verili su se a zatim popili krv jedno drugog
Instagram 

Na D&G reviji čiji su Mašin i Megan bili gosti, glumica je prvi put proštelaa skupoveni prsten koji je za nju specijalno dizajnirao muzičar.

I dok se glumca provodi poput zaljubljene tinejdžerke i svojim postupcima i izjavama ne prestaje da privlači pažnju medija, njen bivši suprug i kolega Brajan Ostin Grin (48) brine o njihovo troje dece. On je pre nekoliko dana uslikan u Malibuu sa sinovima - Noom (19), Bodi (8) i Džurnijem (5), koje je dobio u braku s Megan. Nakon što je viđen sa sinovima, na mrežama su se pojavili komentari kako Brana dadilja dok njegova bivša partija.

Dok se Megan provodi, njen bivši muž Brajan brine o njihovim sinovima
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Megan divlja s Mašinom, a Brajan čuva decu", "Ne sećam se kad sam Megan videla sa sinovima", "Žao mi je Brajana"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Tviteru.

Megan Foks se 2020. razvela od glumica Brajana Ostina Grina, sa kojim je bila 10 godina u braku, a ostali su u sjajnim odnosima, pre svega zbog njihove dece.

Brajan i Megan su se za vreme pandemije korona virusa rastali nakon 10 godina braka, u braku su dobili troje dece, dok Grin takođe ima 20-godišnjeg sina Kasijusa sa koleginicom iz serije "Beverly Hills 90210" Vanesom Marsil (52). Mesec dana nakon razvoda Megan je uplovila u Vezu sa Mašinom.

Megan i Brana razveli su se posle 10 godina
Shutterstock 

Ona je bila i zvezda njegovog novog muzičkog spota za pesmu "Bloody Valentine" gde su se i upoznali.

Brajan je krenuo dalje nakon kraha braka s Megan, te je otpočeo vezi s Šarnom Bugers, plesačicom iz popularnog šou-a "Dancing With the Stars". Par je viđen u januaru prošle godine, a Šarna često objavljuje jihove zajedničke fotografije na Instagram.

Mašin čije je pravo ime Kolson Bejker nakon što je počeo da se zabavlja s Megan, počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje. On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

Megan Foks je sadašnjeg verenika upoznala na snimanju spota
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake, rekao je i dodao:

Megan i Mašin svojim postupcima često privlače pažnju medija
printscreen/instagram 

- Hej moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je za mene preintenzivna. U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram 10 minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško. Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije.

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga došao do te mere da se plašio da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu. Ističe da mu je velika motivacija Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

Mnogi su primetili da je Megan promenila stil od kako je u vezi s Mašinom
Print Screen / Instagram 

Mašin inače ima i ćerku Kejsi Kolson Bejker (12), koja mu je kako kaže "istinsko svetlo u životu i najbolji prijatelj".

Nedavno su ih paparaci uslikali kada su zajedno sa Megan otišli na večeru nakon njegovog nastupa na Venice Beach krovu. Fotografije su brzinom svetlosti preplavile mreže, a mnogi su bili šokirani činjenicom da Mašin ima ćerku i to tako veliku.

Kako izvori bliski muzičaru kažu, Mašin je veoma brižan i posvećen otac uprkos tome što je ćerku dobio sa samo 18 godina. Dobio ju je u vezi sa tadašnjom devojkom Emom Kenon, a iako su pokušali da održe vezu, na kraju su raskinuli ponajviše jer je muzičar već tada upao u ozbiljne probleme sa narkoticima.

Mašin iz veze iz mladosti ima dvanaestogodišnju ćerku Kolson
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Danas su u sjajnim odnosima, a Kejsi često dolazi kod njega i navodno obožava i Megan i njene sinove. Kolson je veoma zaštitnički nastrojen i trudi se da je sačuva od paparaca, a na mrežama retko objavljuje njene fotografije upravo iz tog razloga - kako bi mogla da ima nesmetano detinjstvo.

Mnoge pesme inspirisane su upravo njom, i kako kaže, trudi se da bude bolji čovek i bolji uzor kako bi izrasla u sjajnu osobu. "Ona zaslužuje da budem najbolji otac kog je mogla da poželi", rekao je jednom prilikom.

AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia Par koji ne prestaje da privlači pažnju

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!