Iako su svi mislili da će Novak Đoković izvojevati pobedu u borbi sa australijskim vlastima i ipak odbraniti titulu i igrati na Australian Openu, to se ipak nije dogodilo.

Prvi reket sveta deportovan je iz zemlje, a svemu je predhodio danonoćni linč, kritike i tretman kakav ne doživljavaju ni najgori kriminalci.

Baš iz tog razloga uz Novaka su bili i oni koji ga vole i koji ga ne vole, i "vakcinaši" i "antivakcinaši", a naš teniser ponosno i dostojanstveno trpeo je sve što se dešava visoko podignute glave.

Novak Đoković deportovan je iz Australije.
Shutterstock 

Uz njega su stajali članovi njegove porodice, počev od supruge Jelene koja se za sve ovo vreme oglasila samo jednom, pa sve do oca, majke, brata Đorđa i njegove devojke, inače voditeljke Saške Veselinov, a nije izostala podrška ni od Marka Đokovića, njegovog trećeg brata koji se retko pojavljuje u medijima, a koji je pre nekoliko dana oglasio na svom Instagramu moćnom porukom.

"Hvala ti!

Hvala ti za tvoju ljubav, tvoju dušu, tvoj duh..
Hvalati što si ispravan, potpuno iskren..
Hvala ti što si ostao jak i sa dobrim humorom..
Hvala što se boriš za sve nas, što predstavljaš ljude..
Hvala što si pokazao da ima nade u ovim teškim vremenima..
Hvala ti što nam ne samo daješ nadu, već daješ jasan put i snagu da idemo punom brzinom i ne stanemo!

HVALA TI konačno što si pokazao da nas ima 8 milijardi ljudi na ovoj prelepoj planeti Zemlji, i da svi zaslužujemo jednak tretman, da smo svi JEDNO.. Vreme je da progovorimo, i izborimo se za svoja ljudska prava, i da zajedno imamo moć da pomognemo jedni drugima u ovim teškim vremenima, i da rastemo ka ovoj empatiji, poštovanju, prihvatanju i konačno LJUBAVI!!

Voli te brat.. HVALA!!", napisao je Marko. 

Novaku Đokoviću najveću podršku pružala je supruga Jelena, kao i nejgova braća Đorđe i Marko.
Instagram 

Inače, Marko Đoković srednji je sin Dijane i Srđana Đokovića i mlađi brat najboljeg svetskog tenisera Novaka, a već godinama živi daleko od Srbije, odnosno u sunčanoj Marbelji gde je i izgradio uspešnu karijeru.

Marko Đoković poslao je bratu moćnu poruku, i jedan je od onih koji ga podržavaju u svemu što radi.
pritnscreen/instagram 

Naime, iako je još sa 14 godina počeo profesionalno da se bavi tenisom, napustio je beli sport i odlučio da se posveti karijeri koju gradi na teniskoj akademiji u Španiji, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Treći brat Novaka Đokovića - Marko retko se pojavljuje u javnosti, a u galeriji pogledajte još njegovih fotografija.


Marka se retko eskponira, ali je ipak pre nekoliko meseci podigao prašinu u medijima kada se šuškalo da je u tajnosti oženio svoju dugogodišnju devojku, inače brazilsku dizajnerku Letisiju Tesari.

Mnogi su bili iznenađeni informacijom da je zgodni teniser zauzet, a par je zajedno već četiri godine.

Iako retko eksponiraju svoju vezu, Letisija je nedavno putem Instagrama Marku posvetila emotivne reči:

"Marko...
Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim" napisala je ona, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku teksta.

Instagram Pogledajte još fotografija Letisije Tesari, devojke brata Novaka Đokovića i njegovog brata Marka...

I dok je Marko taj koji je povučeniji i "mirniji", za njegovog najmlađeg brata Đorđa važi da je haruzmatičan momak ali i veliki zavodnik. On se takođe bavi tenisom, a među njegovim najvećim uspesima je plasman u četvrtfinale turnira "China Open" 2015. godine, nakon čega se posvetio obrazovanju, a njegovo srce osvojila je lepa Šaška Veselinov, nekadašnja misica, voditeljka i manekenka koja je takođe bila jedna od najglasnijih tokom svega što se dešavalo sa Novakom u Australiji.

Saška Veselinov u vezi je sa bratom Novaka Đokovića - Đorđem.
Instagram 

"Moniku Seleš izboli nožem da ne postane najbolja u istoriji ženskog tenisa. Novaka Đokovića hoće da deportuju iz Australije da ne postane najbolji u istoriji muškog tenisa. Nikada nije bilo lako biti Srbin, čak ni kada si uspešan i idol mladima", reklaje ona nedavno zbog čega su joj mnogi aplaudirali, a lepoticu i Novakovog brata Đorđa zbližio je posao, nakon čega su uplovili u vezu i ubrzo i započeli zajednički život.

Instagram Saška Veselinov i Đorđe Đoković Novu godinu su dočekali u Marbelji

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!