Slavna glumica Pamela Anderson (54) 90-ih godina proslavila se proslavila ulogom u hit seriji "Čuvari plaže". Pored atraktivnog izgleda, ovu plavušu mnogi pamte i po brojnim kontroverzama.

Rekli bismo da je buran život iza nje, jer se slavna glumica u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti. Paparaci su imali priliku da je pre nekoliko dana snime u šetnji Malibuom u opuštenom izdanju.

Iako se Pamela nekada nije mogla videti bez savršene šminke i upadljive odevne kombinacije, fotografi su je uslikali u svakodnevnom izdanju, a ovog puta bila je u običnoj beloj haljini, kardiganu, sa velikom tašnom, dok je na nogama imala papuče.

Pamelu su paparaci nedavno snimili u potpuno prirodnom izdanju
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je ovaj put izgledala bolje od prethodnog puta kada je uslikana u kežual izdanju i kada su svi bili iznenađeni koliko "otečeno"  izgleda, nažalost, ni ovaj put negativni komentari nisu izostali.

"Pamela, da li si to?", "Dobro izgleda za svoje godine, ali nisam očekivao ovakvo izdanje od nje", "Bila je se*s simbol, sad je obična", "Šta joj se desilo", samo su neki od komentara koji kruže društvenim mrežama.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte kako se najlepša plavuša Holivuda menjala tokom godina

Pored čuvene uloge u seriji "Čuvari plaže" koja je obeležila njenu karijeru, o Pameli se pisalo zbog njenih razvoda, amaterskim kućnim snimcima, a punila je stranice novina i brojnim plastičnim operacijama. Dok je mnogi i dalje kritikuju zbog silikonskih grudi i preteranog botoksa, neki je i dalje smatraju predivnom.

Pamela se proslavila ulogom u seriji "Čuvari plaže"
Richard Open / Camerapress / Profimedia 

Povukla se iz sveta glume i posvetila aktivizmu za prava životinja. Nedavno je potvrdila da će snimati TV emisiju "Pamela Anderson's Home Reno" koji će pratiti njenu obnovu bakinog doma.

Ova plavuša postala je poznata i po brojnim kontroverzama
Shutterstock 

Pre nekoliko godina iznenadila je javnost kada je otkrila da je u mladosti bila zlostavljana. Ona je objasnila kako ju je dadilja seksualno napastvovala od šeste do desete godine, a na šok svih, njen pakao nije se završio tu.

Posle toga je izjavila kako ju je sa 12 godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

- Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje - rekla glumica.

U intervjuu za "US Weekly" Pamela je priznala da joj je upravo to fotografisanje za "Plejboj" spasilo život nakon što je preživela seksualno zlostavljanje dadilje, nakon koga su joj iskustva sa muškarcima bila jako neprijatna.

Pre nekoliko godina iznenadila je javnost kada je otkrila da je bila silovana kao devojčica
Shutterstock 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!