Novak Đoković i zvanično je najbolji teniser sveta najduže u istoriji tenisa. Njegova supruga Jelena, podelila je romantični video na kojem plešu i našalila se da "slave najdužu aferu". 

"Ponosno slavimo ovu Novakovu tenisku ljubavnu aferu o kojoj bruji ceo svet - i žena se ne ljuti hahah", napisala je u opisu. 

No, zanimljivo je da, iako je srpski teniser često bio u centru pažnje zbog dešavanja van terena, javnosti su podjednako bila zanimljiva dešavanja iz privatnog života, a pogotovo devojke s kojima su ga povezivali.

Lidija Popović

Čuvena Đokovićeva bivša ljubav, di džej Lejdi Li, odnosno Lidija Popović koju su neretko nazivali srpskom Džej Lo.

Bilo je to pre nego što je Novak Đoković postao planetarno popularan i najbolji na svetu u tenisu, a priče su i da je razlog raskida baš Novakova karijera.

Đoković je pre svetske slave bio u vezi sa Lidijom Popović.
Instagram 

Nedugo nakon prekida sa Lidijom Novak je uplovio u ljubav sa Jelenom Ristić, koja je danas njegova supruga.

Inače, Lidija Popović je veliko ime u svetu muzike – ona je DJ poznata kao Lejdi Li, a na Instagramu ima preko 380.000 pratilaca.

U jednom intervjuu Lidija je otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

Đoković je pre svetske slave bio u vezi sa Lidijom Popović.
Instagram 

„Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar… Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam“, rekla je Lidija.

Da sve bude zanimljivije, Lidija je jednom prilikom navodno izjavila i da oni godinama imaju platonsku vezu koja traje, a šuškalo se da su se više puta "sreli" i nakon raskida.

Lerin Franko

Daleke 2009. Novaka su povezivali sa zgodnom bacačicom koplja Lerin Franko iz Paragvaja.

Međutim, Nole je demantovao sve te navode.

On je na konferenciji za novinare na US Openu pokušao da zaustavi glasine o romansi sa olimpijskom takmičarkom koje su se javile jer su u isto vreme bili u Njujorku.

 „Da, čuo sam da je to bila glavna tema u novinama, a čuo sam da su to čak i prikazali na TV-u pre dva dana kada sam igrao svoj prvi meč, tako da to poričem. Nema nikakve romanse među nama. Novine verovatno pokušavaju da naprave još jedan skandal od toga, znate. Još jedna romansa.To je deo mog života i moram to da prihvatim. Nas dvoje se znamo, to je istina, upoznali smo se, a onda je ona došla da gleda moje mečeve, ali nema tu ništa više od prijateljstva“, rekao je Nole jednom prilikom novinarima.

Nataša Bekvalac

Prošlo je više od decenije otkako se priča o tajanstvenom odnosu Nataše Bekvalac i Novaka Đokovića, a sve tvrdnje su zasnovane da su viđeni zajedno na istim mestima i u Srbiji i u inostranstvu, a medijima je posebno interesantno bilo to što su jednog leta oboje bili u isto vreme na Ibici.

Dugo se šuškalo da su Nataša Bekvalac i Novak Đoković bili u vezi.
Instagram 

Bekvalac je viđena i na njegovim turnirima, govorkalo se da se redovno čuju i potajno viđaju godinama, ali sve je ostalo na nivou trača, a nedavno je konačno progovorila o odnosu sa Novakom i priznala da je štetilo i njemu i njoj.

Nina Seničar

Za lepu srpsku manekenku i voditeljku se govorilo da je bila sa Noletom pre nego što je on upoznao Jelenu. Njih dvoje su se znali godinama, čak su se jednom prilikom pojavile i zajedničke fotografije iz Dubaija, ali ništa od tih govorkanja nikad nije bilo potvrđeno.

Pričalo se da je Novak bio u vezi sa Ninom Seničar pre Jelene.
Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Ipak, pričalo se da je jedan njihov susret u Beogradu prilično uznemirio Jelenu koja je tada bila sa decom u Monaku.

Loren Von Der Pul

Pre tačno deceniju nova „veza“ Novaka Đokovića je osvanula u svetskim medijima. U pitanju je tada bila kuvarica Loren Von Der Pul koja se proslavila radeći sa slavnim teniserkama sestrama Vilijams. Preko njih je svojevremeno i upoznala Novaka. Bilo je to još 2012. u Pertu, u Australiji.

On se tim povodom nije mnogo izjašnjavao u javnosti, ali je u tom periodu jasno stavio do znanja ko je njegova ljubav, i to povodom treće godišnjice braka sa suprugom Jelenom. Na društvenim mrežama postavio je njihovu zajedničku fotografiju uz dirljiv opis.

„Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti što postojiš u mom životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji su u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca.“

Dipika Padukon

U martu 2016. godine, britanski mediji govorili su o navodnoj aferi Novaka Đokovića sa indijskom glumicom Dipikom Padukone. Njih dvoje su čak, u nekoliko navrata uslikani zajedno, a ona ga je često i bodrila sa tribina.
Inače, slično je govorila i nakon što se viđala sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Dipika Podukone često je bodrila sa tribina Novaka Đokovića zbog čega se javnost mislila da su u ljubavnoj aferi
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 

Celu priču oko Novaka i Dipike je dodatno začinila njegova bivša Lidija Popović, koja je kazala kako bi on bio srećniji sa Dipikom.

Ipak, ispostavlja se da su Dipika i Novak samo prijatelji, a da se ona pritom druži i sa Jelenom, s kojom se zbližila od finala Vimbldona 2015.

Marija Karan

Letos, Novaka su povezivali i sa srpskom glumicom Marijom Karan. Naime, domaći mediji su pisali kako je Marija zavodila najboljeg sportistu svih vremena Novaka Đokovića na koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori.

Zbog ovih navoda, oglasila se i njegova supruga Jelena sa kojom je Novak bio u društvu na koncertu i cele večeri sa suprugom razmenjivala poljupce i uživala uz najveće hitove bosanskog pevača. Jelena je demantovala javno, iako joj to do sada nije bila praksa.

Letos se pisalo da je Marija Karan u Budvi zavodila Novaka
screenshoot/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!