Popularni pevač Zejn Malik danas puni 29., ali ne može se reći da ima razloga za slavlje zbog loše godine iza sebe.

Naime, pevač je u oktobru okončao vezu s manekenkom Điđi Hadid (26) nasilnim incidentom s njenom majkom Jolandom (58) koja je poznata po tome da ima punu kontrolu nad njom i ostalo dvoje dece. Kako su prenijeli strani mediji, Zejn je tokom svađe udario Jolandu i zbog toga dobio godinu dana uslovne kazne.

Malik je bio besan što manekenka tokom sukoba nije stala na njegovu stranu, već majčinu i nakon svega što se dogodilo, naravno, nije bilo nade za njihovu vezu.

Američki mediji su otkrili neke od razloga za incident, a među njima je fotografija Zejnove i Điđine ćerke Kai (1) koju je Jolanda objavila na Instagramu.

Điđi i Zejn su raskinuli krajem 2020. godine nakon što se Malik sukobio s njenom majkom Jolandom.
JosiahW / Backgrid USA / Profimedia 

Pevač je izjavio i pokazao da ne želi da izlaže svoju ćerku javnosti pa ga je razbesnilo što majka njegove devojke nije poštovala to.

"Skloni se od moje ćerke, holandska d***o', rekao je navodno Jolandi i nasrnuo na nju.

Neki tvrde i da je okidač za sve bilo Malikovo konstantno konzumiranje marihuane koja mu pomaže kao inspiracija za stvaranje novih pjesama, ali i da se nosi s teretom slave. Pevač zbog sukoba s Jolandom mora da pohađa tečaj za kontrolu besa, kao i program protiv nasilja u porodici.

Jolanda Hadid optužila je svog nesuđenog zeta, Zejna Malika da ju je udario i vređao.
face to face / Face to Face / Profimedia 

"Čvrsto poričem udaranje Jolande i zbog svoje ćerke odbijam da dajem ikakve dalje informacije. Nadam se da će Jolanda razmisliti o svojim lažnim optužbama i okrenuti se rešavanju ovih porodičnih problema u privatnosti", rekao je Zejn za TMZ, a ovim povodom se oglasio i na Tviteru.

"Kao što znate, ja sam privatna osoba i želim da stvorim siguran i privatan prostor u kojem će moja ćerka odrastati. Mesto na kojem privatne porodične stvari nisu izložene pred svetom da svi kopaju po njima. U naporu da zaštitim taj prostor za nju, shvatio sam da iznosim tvrdnje iz svađe koju sam imao sa članom porodice svoje partnerke koja je ušla u naš dom pre nekoliko nedelja dok je moja partnerka bila odsutna. Ovo bi dalje trebalo da bude privatna stvar, no čini se da postoji podela i uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno, porodično okruženje koje će mi dopustiti da odgajam svoju ćerku na način koji zaslužuje, ovo je izašlo u javnost", istakao je Zejn.

Zejn i Điđi se trenutno bore oko starateljstva nad njihovom ćerkom Kai.
pritnscreen/instagram 

Nakon incidenta, u javnost su procurile informacije da je Zejn vikao na sada već bivšu devojku Điđi preko telefona da je veme da se nauči suprotstavi svojoj majci. To nije ništa novo za javnost jer je već dobro poznata činjenica da Jolanda kontroliše život svoje dece, a mnogi je nazivaju "majkom iz pakla", jer je ćerkama branila da jedu kako bi ostale mršave, manekenske građe, kao i da im je branila da se bave sportom i školuju. 

Inače, Zejn je sa Điđi počeo da se zabavlja 2015. i nekoliko puta su raskidali, a u septembru 2020. su dobili kćer Kai. Strani mediji pisali su da će bivši par morati da se dogovori oko starateljstva nad svojim detetom i nije poznato u kojoj su fazi s time, a manekenka je angažovala advokate.

Zejn i Điđi počeli su da se zabavljaju 2015. godine, a nekoliko puta su raskidali i miirili se.
Shutterstock 

Podsetimo, Malik je izgradio muzičku karijeru 2010. u muzičkom takmičenju "The X Factor" u kojem je s Liajmom Pejnom, Harijem Stajlsom i Luisom Tomlinsonom postao deo benda "One Direction", jednog od najuspješnijih muških bendova svih vremena.

Zejn Malik je slavu stekao kao član benda "One Direction".
Shutterstock 

Zaejn je objavio u martu 2015. da napušta grupu i da želi da izgradi samostalnu muzičku karijeru čime slomio srca miliona devojaka širom sveta. Dobro se snašao u solo vodama, a njegovo bogatstvo je procenjeno na 75 miliona dolara.

Inače, pevač je zaintrigirao javnost sa svoje dve fobije. Naime, boji se mraka, ali i vode pa tako nikada nije naučio da pliva.

2015. doneo je odluku da napusti bend i oproba se kao solo pevač.
Shutterstock 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!