Bivši suprug Emine Jahović sa kojim se do skoro sudila zbog neisplaćenih alimentacija, kako stvari stoje ponovo staje na "ludi kamen".

On danas proslavlja 52. rođendan, a tom prilikom njegova izabranica objavila je na Instagramu snimak sa njihovim zajedničkim fotografijama, ali i poruku zbog koje su mnogi ubeđeni da je otkrila buduće planove.

Melis Sutšurup koja je od Mustafe mlađa 20 godina i sa kojom je već neko vreme u srećnoj vezi, inače je uspešna poslovna žena, a javnosti su svoju vezu obelodanili tek prošlog leta.

Od tada na Instagramu su se mogle naći brojne objave i zajednički storiji, a sada mu se povodom njegovog rođendana obratila emotivnom porukom.

- Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv... Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime - napisala je Melis uz mozaik zajedničkih fotografija.

Mustafa Sandal i Melis Sutšurup obelodanili su vezu prošlog leta.
pritnscreen/instagram 

Mustafa se inače pohvalio da su mu sin Jaman i devojka Melisa prvi čestitali rođendan, ali nakon njene poruke, mnogi su se zakačili za "buduće prezime", te sve to protumačili kao nagoveštaj da je venčanje na pomolu.

Da li će tako zaista biti, ostaje da vidimo, a do tada pogledajte u galeriji još fotografija Mustafine nove devojke.

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako izgleda Melis Sutšurup, nova izabranica Mustafe Sandala

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!