Nakon što su se nedavno na mrežama pojavile novogodišnje fotografije našminkane Penelope Disik sa ofarbanom kosom i kako nosi visoke potpetice, njena slavna majka, Kortni Kardašijan naišla je na ogromnu osudu javnosti.

Mnogi su mišljenja da je "posrnula Kardašijanka" potpuno izgubila kompas, te da svojoj deci dopušta previše zbog čega je bije glas da nije dobra majka.

Nakon što je objavila sporne fotografije na Instagramu, pratioci su bili nemilosrdni, a čini se da kritike nikad nisu bile gore.

"Kakva si ti to majka", "Praviš od svoje ćerke prostitutku", "Kakav primer daješ drugima", "Da nije malo mlada za farbanje kose i tolike štikle", "Devojčica, a nosi haljinu kakvu nose odrasli, šta je s tobom ženo?!", "Sram te bilo. Glumiš joj drugaricu umesto da si joj majka", "Ne moraš biti kul da bi bila dobra majka, ovim je svesno uništavaš", "Suviše je mala da bi je tako pokazivala", "Grozna si majka"... sam je delić onoga što se moglo pročitati, a mreže "gore" i dalje zbog izdanja male Penelope.

Kortni Kardašijan osudili su što je Penelopi dozvolila da ofarba kosu.
printcreen/instagram 

Inače, Kortni je tokom emitovanja šou programa koji ih je proslavio često zanemarilavala obaveze koje je imala i pravdala to majčinstvom, a iako se zaista godinama činilo da je je sve onako kako govori, kako deca rastu više se stiče da pokušava da im bude drugarica nego što se trudi da iskoreni njihovo loše i često po njih same štetno ponašanje.

Kortni Kardašijan govore da je loša majka.
printscreen/instagram 

Fanovi su često isticali da je primera radi Kajli koja iako je najmlađa članica porodice najbolje vaspitala svoju naslednicu, što nije slučaj sa Kim i Kortni koje su starije i "iskusnije", te se od njih, što je logično, očekivalo da "ne omanu" u ovom zadatku.

Mnogi smatraju da je Kajli koja je najmlađa najbolje vaspitala Stormi.
printscreen/youtube 

Međutim, Penelope je u poslednje vreme prešišala i Nort Vest po ekcentričnom ponašanju.

Tako se 9-godišnjakinja ne može videti bez šminke i veštačkih trepavica, a nedavno je i kosu ofarbala u vatreno crvenu. Sve češće nosi obuću sa visokim potpeticama i ponaša se više kao tinejdžerka nego kao devojčica što i jeste.

Ćerka Kortni Kardašijan i Skota Disika, Penelope, u poslednje vreme ne može se videti bez veštačkih noktiju, trepavica i teške šminke.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Javnost još uvek pamti svađu Kortni i njene majke, kao i njenog dečka Korija Gembla. U epizodi je otkriveno da je Kortni otpustila bebisiterku nakon što ju je Penelopi ogrebala, što nije prvi put da se tako ponaša, a njen postupak osudila je cela porodica.

"Dadilja ju je stavljala u kola i Penelopi joj je ogrebala lice, ali Pi zna da bude van kontrole. Doživi pomračenje", rekla je Kortni.

Kori joj je na to rekao da je Penelopin postupak "za par udaraca po zadnjici", a ne da "sležu ramenima jer je ona prosto takva", na šta su skočili i Skot i Kortni i umalo je došlo do fizičkog obračuna.

Kris se složila da problem mora da se reši dok je još moguće, ali je Kortni pravdala postupke svoje ćerke time da je i ona svojevremeno udarala daidlje i šamarala ih.

Čak joj je i Kim svojevremeno poručila da "ili će vaspitati ćerku na vreme, ili će jednog dana plaćati stručnjacima i nadležnima da rade njen posao".

Penelope je i ranije znala da zadaje glavobolje dadiljama i zaposlenima u kući. Terala ih je da rade štagod zamisle, gađala parama i terala da trče, ujedala ih, baš kao i njena sestra Nort, a pričalo se i da je u trenutku besa pokušala da zapali jednu od bebisiterki.

Kortni Kardašijan pravda ponašanje ćerke da je to samo faza kroz koju prolazi.
printscreen/instagram 

Na sve to Kortni i dalje gleda blagonaklono i kao "način da izrazi sebe". Kardašijanku su nedavno prozivali jer je njen stariji sin dobio na kilaži jer od kako se zabavlja sa Travisom tinejdžer "živi" na brzoj hrani koja je navodno zabranjena u njenoj kući. Nakon toga, kritikovali su je i jer je neke poprilično promiskuitetne fotografije nje i njenog novog dečka snimila upravo Penelope Disik, što se posebno nije dopalo njenom nekadašnjem partneru Skotu.

Kortni Kardašijan optužuju da je posvećenija partneru nego deci.
pritnscreen/instagram 

Ipak, čini se da se Kortni ne obazire na sve te priče i kritike, već "fura" svoju priču i dalje dozvoljava ćerki da radi šta hoće, a iskreno se nadamo da nećemo o mladoj Penelope u budućnosti čitati kao o "posrnuloj nadi Holivuda". Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte koliko se promenila ćerka Kortni Kardašijan.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!