Nakon što je Dušku Tošiću produžena zabrana prilaska zbog sukoba sa suprugom, pevačicom Jelenom Karleušom, fudbaler se oglasio na mrežama i istakao svoj stav po pitanju svega.

Podsetimo, na Božić došlo je do navodnog sukoba između supružnika, kada je pevačicu fudbaler najpre pljunuo, a potom udario otvorenom šakom u predlu lica i tom prilikom je posekao. Duško Tošić je saslušan, kada je priznao da je došlo do sukoba, ali ne i napada, a potom je usledila prva mera zabrane prilaska od 48 sati, koja je sada produžena do 8. februara, a Jelena nije komentarisala ceo slučaj.

Baš kao što je sa njihovim odnosom godinama slučaj, svako je imao svoju verziju priče, mediji, fanovi, svedoci, dok je bračni par Karleuša - Tošić odlučio da o svemu ćuti.

Međutim, nakon brojnih navoda u medijima, Duško Tošić oglasio se na Instagramu podužom objavom.

Duško Tošić prvi put se oglasio na Instagramu.
pritntscreen/instagram 

"Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način", započeo je Tošić i nastavio:

"Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe."

Duško Tošić tvrdi da nije istina ono što se piše u medijima.
printscreen/instagram 

Nakon toga, Duško se osvrnuo i na situaciju sa Novakom Đokovićem:

- Takođe smatram da bi svi trebalo da preusmerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega! (Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je). Budimo uz njega! E, srećna Nova godina i Božicni praznici. Svima želim sve najbolje, zaključio je Tošić.

Njegova objava je podelila mišljenja, a ostaje da vidimo kakav će rasplet situacije uslediti.

inastagram Nakon dva dana od drame na Dedinju, Tošić se oglasio na Instagramu

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!