Kejt Midlton danas je jedna od omiljenih ličnosti u Britaniji, ali i šire.

Zovu je i "štedljivom vojvotkinjom", a pored stila koji je inspiracija mnogima, svi se slažu da je ona jedna od retkih članica kraljevske porodice za koju se može reći da je dostojna "naslednica" princeze Dajane.

Sada kada joj se bliži 40. rođendan, na mrežama su se pojavile fotografije iz prošlosti, kada još nije mogla ni da sanja da će se udati za budućeg kralja i roditi mu troje dece.

Zapravo, od prvog dana kada se saznalo da se zabavlja sa Vilijamom, mediji su je pratili u stopu. Njihova veza je u početku bila burna, raskidali su i mirili se, a spominjalo se čak i da ju je varao sa bivšom devojkom - Džekom Krejg.

Kejt Midlton i princ Vilijam danas imaju jedan od najstabilnijih brakova u svetu.
Alberto Pezzali-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, sve se promenilo od kada se udala za princa, a kraljevski eksperti danas govore da je Kejt dosta napredovala od "nervozne" princeze na početku braka do stabilne govornice koja zrači samopouzdanjem kakva je danas.

Kejt Midlton je dosta napredovala od one nervozne princeze do vešte govornice koja zrači samopouzdanjem.
Whitehotpix / Zuma Press / Profimedia 

Mnogi su ubeđeni i da njeno vreme tek dolazi, a njenim stilom i ponašanjem u javnosti zadovoljna je čak i kraljica Elizabeta.

Mnogi su ubeđeni da će Kejt Midlton tek da zasija i da njeno vreme tek dolazi.
Shutterstock 

Kejt i Vilijam danas važe za jedan od najstabilnijih parova u svetu, kao i da njihovu ljubav ništa ne može pokolebati, pa čak ni priče o navodnim prevarama.

Ipak, kada pogledate njene stare fotografije, više je nego jasno da se neke stvari ipak nisu promenile. Uvek je bila nasmejana i raspoložena, a na jednoj od fotki pozira sa drugaricom iz srednje škole.

Kejt se sa Vilijamom zabavljala čak 8 godina, a upravo je on dao zavet njenim roditeljima kada ju je verio da će je uvek čuvati, te da neće proći kao njegova majka Dajana.

Kraljevski biografi veruju da je stabilna porodična pozadina ključ za to kakva je Kejt danas. "Njena porodica je uvek bila tu za nju i to je veoma važno. Ona i Vilijam nisu napravili nijedan pogrešan potez poslednjih godina, brinu o svojoj porodici i žele najbolje za svoju decu. Kejt je takođe posvećena dobrotvornim akcijama i fondacijama. Drži sjajne govore i verujem da nemamo čega da se plašimo u budućnosti", rekao je kraljevski biograf Fil Dampjer.

Kejt će sa porodicom proslaviti 40. rođendan, a prema pisanju Dejli Mejla, neće se mnogo zabavljati zbog korona virusa, a njene stare fotografije koje su preplavile mreže pogledajte u galeriji ispod:

AB1_ROJ_MAD / SOLARPIX / Profimedia Pogledajte kako je Kejt Midlton izgledala u prošlosti pre nego što se udala za prince Vilijama.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!