Italijanski "kralj paparaca" Fabricio Korona najpoznatiji je kao bivši suprug jedne od najuspešnijih hrvatskih manekenki Nine Morić.

Par je zajedno dobio sina Karlosa Mariu koji je nedavno napunio 19 godina, a njegov otac ga je na Instagramu pohvalio kako je "porastao" uz fotku koja je izazvala, pa malo je reći zgražavanje.

Otac i sin pozirali su u bazenu u minijaturnom tanga kupaćem, uz opis "Postao je velik", nakon čega su krenuli da se nižu negativni komentari na račun neukusnog opisa.

Bivši muž Nine Morić zgrozi je javnost fotografijom sa sinom.
Instagram 

"Jadan mladić", "On je porastao, ali ti si bio i ostao budala", "Zašto ponižavaš sina?", "Nemam reči za ovo", "Ove izgleda bolesno", "Totalno nastrano", "Zgrožena sam", "Žao mi je momka pored takvih roditelja", neki su od komentara koje je Korona dobio.

Inače, on i Nina su zbog svoje burne veze godinama punili medijske stupce, a zbog sina su danas ostali u korektnim odnosima.

Dok su još bili zaljubljeni, Nina je na ramenu tetovirala Fabricio u srcu, ali nakon što ju je on prevario sa starletom Belen Rodrigez, prekrila je njegovo ime i ispod tetovirala ime sina. I on je nekada imao tetovažu s njenim imenom, ali nakon razvoda ga je takođe prekrio.

Nina Morić nakon razvoda prekrila je tetovažu s imenom bivšeg dupruga.
Grifoni/ Guindani Stefano / SGP / Profimedia 

Podetimo, Nina Morić  mlada je ušla u svet manekenstva, a ubrzo nakon što je osetila prve uspehe na koži, podvrgla se nizu estetskih intervencija. Najpre je ugradila silikone u usta, grudi, a operisala je nos i jagodice. 

Posle silnih intervencija, Nina danas nema nikakve veze s onom lepoticom koja se pojavila u spotu Rikija Martina
Instagram 

Od njene stare lepote gotovo da nije ništa ostalo, a zbog svog izgleda, manekenka je često predmet podsmevanja na društvenim mrežama. Zbog izobličenog izgleda porede je sa Majklom Džeksonom i crtanim likom "Mrtva nevesta".

Shutterstock, Instagram Nina Morić lepotu je uništila plastičnim operacijama.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!