Dan uoči Božića, automobilom za Švajcarsku uputio se princ Albert sa sedmogodišnjim blizancima, princezom Gabrijelom i princem Žakom.

Osmeh na lice mališanima vratio je ponovni susret s majkom, 43-godišnjom princezom Šarlin koja je napokon mogla da ih zagrli i poljubi. Pet nedelja se nisu videli zato što je princeza u psihijatrisjkoj klinici.

To je bio njihov drugi susret otkako se princeza nakon višemesečnog boravka iz Južne Afrike vratila u Monako, a zbog lošijeg zdravstvenog stanja je hospitalizirana odmah pri povratku. Princeza zbog svoje zdravstvene iscrpljenosti nije smela da prima ni posete.

Kao glavni razlog njenog lečenja navodi se povratak snage, a s obzirom na to da joj je zdravlje krenulo na bolje, dobila je priliku da je njena porodica poseti.

Blizanci su svojoj mami poklonili crteže koje su crtali, a potom su zajedno otišli na ručak, igrali se i zabavljali, a otišli su zajedno i u obližnju crkvu.

Nakon više od četiri sata druženja princeza je trebala da se oprosti od svog supruga i dece, a njihov novi susret održan je ponovno 2. januara u velikoj tajnosti.

printscreen/instagram, Instagram Šarlin od Monaka razgovara sa decom

Deca i suprug važan su element ozdravljenja najtužnije princeze i veoma su bitni kako bi Šarlin što pre ozdravila, ali mnogi misle kako je upravo Albert razlog za njeno loše psihičko zdravlje jer je stalno vara.

Spominjala se i neuspela operacija u Dubaiju zbog koje princeza ima ožiljke po licu, ali konkretnih dokaza nema.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!