Nakon što su paparaco fotografije repera Kanje Vesta (44) i glumice Džulije Foks (31) obišle svet, strani mediji prenose da su u neobaveznoj vezi.

Naime, njih dvoje su prvenstveno snimljeni na večeri u jednom restoranu u Majamiju, da bi nakon toga Džulija završila u hotelu s Kanje Vestom. 

Glumica je snimljena na terase reperove hotelske sobe, a zatim su je paparaci fotografisali dok je napuštala hotel. Iako je na licu imala hiruršku masku, nema sumnje da je Džulija provela određeno vreme u sobi s Vestom.

Izvori bliski reperu tvrde da ovaj sastanak navodno nije bio "ništa ozbiljno" i da Kanje jednostavno pokušava da se zabavi usred njegovog razvoda od Kim Kardašijan (41).

Džulija Voks snimljena na terase sobe u kojoj je odseo Kanje Vest.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ubrzo nakon toga, Foksova je snimljena na plaži gde je paradirala i pokazala svoje zanosne obline. Iako je na plažu došla u kranje neobičnom izdanju - nosila je crne čizme i kožne pantalone u istoj boji, ubrzo se skinula, ostala u jednodelnom kupaćem kostimu i istakla svoje obline.

Džulija je nakon toga snimljena na plaži u Majamiju.
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prisutni nisu mogli da skinu pogled s atraktivne glumice, a mi nismo mogli, a da ne primetimo da Džilija rado ističe svoje obline, kojima se rado ponosi i Kim Kardašijan.

Foksova je paradirala plažom gde je pokazala svoje obline.
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Džulija Foks rado i na Instagramu objavljuje provokativne fotke. Njen profil obiluje golišavim fotkama, te se tako slikala i naga dok je bila trudna, a 14. februara 2021. rodila je sina kog je dobila u braku s Piterom Artmievom od kog se u međuvremenu razvela.

Za razliku od bogatog ljubavnog života Kanje Vesta o kom se dosta toga zna, Džulija FOks je misterija po ovom pitanju.

Uprkos uspešnoj holivudskoj karijeri, Foks je uspela da zadrži veći deo svog privatnog života za sebe. Osim njenog braka s Piterom i navodne veze sa Vestom, detalji o njenoj istoriji zabavljanja ostaju misterija, jer nikada nije pričala o svojim vezama.

Osim što ih krase obline, Kim i Džulija su snimljene u istim haljinama, obožavaju provokativne fotke, ali ni to nije sve. Naime, glumica je imala priliku da sarađuje i s novim dečkom Kim Kardašijan, a kako strani mediji pišu, sada je osvojila i njenog bivšeg muža.

Nema sumnje da ove dve dame imaju dosta toga zajedničkog, a više fotografija atraktivne Džulije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Youtube Pogledajte kako izgleda atraktivna glumica koja je osvojila repera

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!