Holivudska glumica Hale Beri (55) udala se za američkog pevača i tekstopisca Van Hanta (51).

Par se venčao za Novu godinu tokom romantičnog putovanja, a srećne vesti podelili su na društvenim mrežama. "Pa, službeno je", kratko je poručila oskarovka pored dve fotografije od kojih je jedna ona iz kapelice.

Podsetimo, da se ponovno viđa s nekim glumica je otkrila u avgustu 2020. godine, a samo mesec dana kasnije pozirala je u majici s natpisom "Van Hunt" i tako potvrdila identitet svog izabranika.

Udala se Hale Beri.
Instagram 

Ipak, javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje njihove veze pa se tako ne zna ni koliko su dugo zajedno, kao ni kako su se upoznali.

Hali Beri se udala na intimnoj ceremoniji.
Instagram 

I dok je glumica bila uspešna na profesionalnom planu, njen privatni život bio je prava katastrofa jer je stalno birala pogrešne muškarce. Jedan od bivših partnera, čije ime nikada nije otkrila, navodno ju je toliko tukao da je jedva preživela i od tada ne čuje dobro na jedno uvo.

Prvi put se udala za bejzbol zvezdu Dejvida Džastisa 1992., ali razvela se nakon samo četiri godine. Iako je glavni razlog bila razdvojenost zbog brojnih obaveza, nagađalo se da ju je i on toliko fizički zlostavljao da se bojala za sopstveni život.

S druge strane, kasnije je priznala da je teško podnela taj emocionalni poraz, kao i da je čak razmišljala o tome da sebi oduzme život.

Hale Beri je bivši partner fuzički zlostavljao.
Shutterstock 

Godine 2001. udala se za džez muzičara Erika Beneta, s kojim je navodno tajno bila verena 1997., ali ni ovaj brak nije dugo trajao. Službeno su se razveli 2005. godine nakon niza njegovih prevara.

Od 2013. do 2016. godine bila je udata za francuskog zavodnika Olivijea Martineza s kojim je dobila sina, a ranije je iz veze s modelom Gabrijelom Obrijem dobila i ćerku.

Hale Beri iz braka s Olivije Martinezom ima sina.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!