Milan Marić definitivno nosi titulu jednog od najpoželjnijih glumaca na domaćoj sceni, a sada kada se uveliko šuška da je singl, mnoge su se ponadale da će se naći na mestu njegove nove devojke.

Iako o svom privatnom životu retko priča, jednom prilikom otkrio je kakva treba da bude njegova izabranica.

- Idealno bi bilo da upoznavanje sa tom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vinsent Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vinsent, mogu i ja - našalio se glumac kog trenutno gledamo u popularnoj seriji "Besa".

Upravo ovo ostvarenje donelo mu je ogromnu popularnost, a Milan je za svet-scandal.rs ispričao kako se snašao u ulozi oca, ali i otkrio šta ga je sve "snašlo".

Milan Marić sjajno se snašao u ulozi oca u seriji Besa.
pritnscreen/youtube 

Naime, Milan Marić i Milica Gojković u "Besi" igraju bračni par - Luku i Unu, a pored njih tu je i njihov sin Vid, kog igra maleni Vasa.

- Plašilo me je što ću morati da igram sa tako malim detetom, jer znam da je odvajanje od roditelja za njih stresno - rekao je glumac. Međutim dok je Vasin i Miličin prvi susret prošao neslavno, Milana je prihvatio, što se kaže - na prvu loptu.

Milan Marić kaže da je Vasa sjajno reagovao na njega.
pritnscreen/youtube 

- Išli smo u parkić, pa smo malo šutirali loptu, pa smo učili neke nove reči, ja sam učio njegov jezik... Jako mi je bilo lepo sa njim - započeo je Marić i dodao:

- Čak sam od njega pokupio i vrtićku bakteriju, iako godinama nisam bio bolestan. Tako da sam uz Vasu osetio sve blagodeti roditeljstva.

Milan Marić kaže da je od Vase čak pokupio vrtićku bakteriju na snimanju.
pritnscreen/youtube 

Glumac je istakao da ovo nije prvi put da se našao o ulozi oca.

- Sve češće mi daju takve uloge. Ne znam da li mi nešto poručuju - završio je Marić, a obožavateljke su sigurne da s obzirom koliko se sjajno snašao u ulozi oca u seriji, i "u stvarnom životu bi bio sjajan tata".

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!