Popularna pevačica Sara Jo nastupala je 31. decembra ispred Narodne skupštine u Beogradu i tom prilikom napravila atmosferu za pamćenje.

Osim scenskog nastupa za koji se dugo pripremala, stajlinzi Sare Jo privukli su mnogo pažnje.

Naime, pevačica se pojavila u crvenom kostimu i prilično visokim štiklama, a za ovu priliku promenila je i boju kose. Tačnije, Sara je krajeve svoje kose ofarbala u crvenu boju, a ova odluka svidela se njenim pratiocima.

Sara Jo oduševila kostimima na nastupu za novogodišnju noć.
ATA Images 

Nešto kasnije, Sara je promenila svoj stajling, te je ponovo iznenadila kada se pojavila u šljokičastom kostimu koji je u predelu stomaka bio potpuno providan.

Sara je svojim nastupom zapalila okupljenu masu u Beogradu, koja je sa njom pevala njene najveće hitove, a u jednom trenutku joj se na sceni pridružio i njen novi momak, plesač iz Slovenije, Žiga Sotlar.

Sara Jo je za novogodišnju noć dva puta promenila stajling.
ATA Images 

Podsetimo, pevačica je nedavno okončala vezu sa producentom Milkom Babićem. U poslednje vreme često postavlja na mreže kako provodi vreme sa novim dečkom, zbog čega više ne krije da su u vezi.

Inače, pevačica je prošlog meseca obeležila godinu dana otkako je započela sa psihoterapijom.

- Zauvek ću biti zahvalna svojim prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje psihičke barijere, strahove i da se prepustim tako važnom (prekopotrebnom) koraku.

Sara Jo oduševila kostimima za novogodišnju noć.
ATA Images 

Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlja na pogrešan način. Nekako zastrašujuće, apstraktno. Iako sam se često bavila i čitala o ovoj temi, i ja sama sam pred prvi odlazak (svesno i nesvesno) doživela to kao znak slabosti - navela je ona i dodala:

- A iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite, da se suočite sa raznim izazovima i preprekama i nadogradite sebe u svakom smislu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!