Da 2022. godina već donosi promene, dokazuje Nataša Bekvalac koja je odlučila da priče koje traju godinama, definitivno ostavi iza sebe.

Tim povodom, ona je odlučila da konačno otkrije u kakvom je odnosu sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem, o kojem sa pisalo tokom proteklih dvanaest godina.

Naime, Nataša je istakla da su te priče potpuno naškodile oboma. Mediji su ih povezivali, a pisalo se i da je Novak raskinuo trogodišnju vezu sa Jelenom kako bi bio sa Natašom.

Nataša Bekvalac kaže da su priče o aferi sa Novakom Đokovićem naštetile oboma.
ATA Images/Antonio Ahel 

Ipak, oni se nikada nisu oglašavali o tome. Međutim, prilikom novogodišnjeg intervjua, Nataši je postavljeno baš to pitanje i nije joj bilo prijatno u prvom trenutku.

Onda je, po prvi put, demantovala tu priču i otkrila da je reč o aferi koju su im smeštali.

- Ta tema da je mene Đoković muvao je u jednom periodu veoma intrigirala javnost, ali je i njemu i meni izuzetno štetila. Nema tu šta da se priča pošto je sve namešteno, apsolutno nema mesta za bilo kakvu priču o tome. I sada ova priča da se pokrene, štetila bi svima.

Nataša Bekvalac ističe da je priča o aferi sa Novakom Đokovićem naštetila njegovom imidžu.
Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia 

Stvarno nema veze s istinom. Svi me poznajete i znate da uvek pričam kako jeste, ma šta da je u pitanju, ali ovde nema mesta za priču, rekla sam sve - rekla je za Republiku.

Za Novaka je imala samo reči hvale i otkrila da je ponosna na njega:

Nataša Bekvalac ima samo reči hvale za Novaka Đokovića.
Instagram 

- Novak je ponos Srbije. On je u stvari ponos svakog od nas. Mislim da je Đoković jedini čovek koji nas u svetu predstavlja na način da svi stvarno treba da budemo ponosni što smo iz Srbije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!