Popularna pevačica Jelena Karleuša će se za doček 2022. latiti mikrofona ispred Skupštine Srbije i publici prirediti veče za pamćenje.

Tokom gostovanja u jutarnjem programu Prve televzije, Jelena je otkrila koliko je srećna što nastupa u Beogradu, a razlog je nesvakidašnji.

- Kada sam se prvi put oglasila na mrežama povodom koncerta, napisala sam, da se neko ne naljuti, ali konačno jedna Beograđanka da peva ispred Skupštine Srbije. Pevam 30 godina, a niko me nije zvao. Pevati ispred Skupštine svoje zemlje je velika čast i ponosna sam da pevam u svom gradu - počela je JK.

Jelena Karleuša ističe da bi njena mama bila ponosna na nju.
Instagram 

- Mogu da kažem da nisam napisala pismo Deda Mrazu, ali sam bila dobra u ovoj godini - rekla je pevačica i istakla da je njena novogodišnja želja "da pokažemo čitavom svetu šta je Beograd i šta on može da nudi".

Kada je u pitanju sam nastup, pevačica je bila tajanstvena.

- Ne mogu da otkrivam detalje, ali biću zaleđena na bini. Onda će me Beograđani i svi koji će doći otopiti. Zašto da budem skromna? Ne može niko da mi parira - dodala je.

Jelena Karleuša je srećna jer će za Novu godinu nastupati u Beogradu.
Instagram 

Pevačica se osvrnula i na svoju mamu Divnu Karleušu i dodala da je sigurna da će na neki način i moći da je vidi.

- Ovo što Marija Šerifović, Sara Jo i ja radimo, radimo čista srca, bez ikakve nadoknade i ja to moram da naglasim da ovo neko ne bi zloupotrebio. Svako na mom mestu bi ovakvu stvar oberučke prihvatio. Mnogi su pevali pre mene, ali neću biti skromna jer ovaj koncert će se pamtiti zauvek i biće kruna moje karijere - dodala je.

O negativnim komentarima povodom njenog učešća na koncertu ne mari i ističe da se ne bavi negativnim ljudima.

- Da se bavim negativnim ljudima koji ništa u životu nisu uradili, ne bih sutra pevala sutra - rekla je i za kraj zaključila: "Ovo je ispunjenje svih mojih snova".

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!