Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, ima sestru od strica Anu Bogdanović koja je popularna blogerka.

Kao i sestra Jelena i Ana je za partnera izabrala uspešnog sportistu, tačnije uspešnog košarkaraša.

Ona je udata za košarkaša Luku Bogdanovića, nekadašnjeg igrača „Crvene zvezde“, „Partizana“ i nekoliko evropskih klubova.

Ana i Luka zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 2015. godine u Sremskoj Kamenici, a kum im je bio slavni crnogorski košarkaš Nikola Peković. Dve godine kasnije, dobili su sina Viktora, a Luka se iste godine penzionisao.

Ana Bogdanović je sestra od strica Jelene Đoković.
Instagram 

Ona je izuzetno posvećena svom poslu blogerke, a na svojim platformama bavi se različitim temama.

Bogdanovićeva poše o modi, putovanjima i zdravoj hrani, a na Instagramu je takođe veoma aktivna i redovno objavljuje fotografije.

Iako Jelena i Ana nikada nisu pričale o svom odnosu, poznato je da je Jelena Đoković bila na sestrinom venčanju, kao i da imaju sličan način života — obe su udate za profesionalne sportiste, obe su provele dosta vremena na putovanjima, posvećene su svojim porodicama i drže do zdrave ishrane.

Instagram Ana Bogdanović je sestra od strica Jelene Đoković

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIHi budi u toku svakog dana!