Popularna pevačica Anastasija Ražnatović ne krije da je u stabilnoj vezi sa Đorđem Kuljićem. Iako se trudi da ne govori previše o detaljima iz privatnog života, Anastasija je nedavno započela zajednički život sa svojim izabranikom.

Često objavljuje storije iz svog luksuznog stana, a mnogi misle da bi pevačica uskoro mogla da izgovori sudbonosno "da". Iako o tom danu još uvek nema polemike, Anastasija je već odlučila ko će joj biti kuma na venčanju.

Anastasija Ražnatović odlučila da će joj kuma na venčanju biti najbolja drugarica Tara.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Reč je o njenoj najboljoj drugarici Tari Milutinović, sa kojom je često objavljivala zajedničke fotografije sa različitih događaja i letovanja.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva u emisiji "Nedeljno popodne".

Koliko je njihov odnos poseban govori činjenica da je Tara jednom prilikom otkrila da je Anastasija stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

Tara Milutinović će biti kuma na venčanju Anastasije Ražnatović.
Instagram 

Podsetimo, Anastasija se jednom prilikom osvrnula na temu veridbe.

- Počeli smo da živimo zajedno. Što se tiče svadbenih zvona, morala bih prvo da budem verena, a pošto nisam, ne znam šta da vam kažem, to ipak morate njega da pitate (smeh) - rekla je Anastasija.

- Šalim se, naravno, napravili smo taj veći korak sada, uselili smo se zajedno u novi stan, uživamo zajedno, lepo nam je, ne žurimo nigde. Ja smatram da sam i dalje mlada i da sve ide svojim tokom, nemam potrebu da nešto ozvaničavam papirom - izjavila je Ražnatovićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!