Superhero, novi modni brend koji je lansiran pre manje od dve nedelje uspeo je da privuče veliki broj superheroja i preko superhero.rs ostvari 1,728,926.00 RSD. Platforma i Superhero modni brend lansirani su 15. decembra u saradnji sa kompanijom Mastercard koja je obe stvari donirala organizaciji Nurdor kroz kampanju “Biti nečiji superheroj. Neprocenjivo.”

Za nešto više od 10 dana određeni artikli iz prve kolekcije zbog svoje popularnosti više nisu dostupni, što pokazuje da je posvećenost građana ovako važnim inicijativama izuzetno velika. Apsolutni favoriti iz ove kolekcije bili su ROSE – SUPERHERO ženska majica kao i HORIZON – SUPERHERO muška majica. Platforma za donaciju od lanisranja beleži rekordnu posećenost a primetan je i trend rasta pojedinačnih donacija koje se beleže na sajtu.

Superhero_Mastercard_kolekcija_Photo01.jpg
Mastercard 

Nova kultura doniranja je brzo prihvaćena, a pokazalo se da su građani veoma zainteresovani da daju svoj doprinos kako bi NURDOR-ovi mališani imali najbolje moguće uslove za lečenje i sam oporavak.

Kroz platformu Superhero.rs promoviše se nov način doniranja za organizaciju NURDOR, a u funkciju dobročinstva stavljene su sve ključne funkcinalnosti digitalnih plaćanja. Onlajn platforma superhero.rs predstavlja izuzetno važan održiv način za doniranje kroz koji će organizacija NURDOR na jednostavan način prikupljati sredstva za važne inicijative i aktivnosti kojima se bavi.

Superhero_Mastercard_kolekcija_Photo03.jpg
Mastercard 

Veliki doprinos ovom jednostavnom i jedinstvenom načinu doniranja, dale su i brojne javne ličnosti, koje su podržale novu onlajn platformu i plasirale je kroz svoje društvene mreže. Među njima su Nataša Kovačević, Boško Jakovljević, Zoran Kesić,Mikri Maus (Prti Bee Gee), TKV, Tijana T, Galeb NIkačević, momci iz bedna Buč Keisdi i mnogi drugi…

Superhero_Mastercard_kolekcija_Photo02.jpg
Mastercard 

Do obnove zaliha i novih artikala iz Superhero modne kolekcije svi zainteresovani mogu i dalje nesmetano da nastave sa doniranjem odabirom komada iz kolekcije koji su preostali, kao i doniranjem proizvoljih i mesečnih pretplata na donacije u okviru platforme.

Svim građanima koji su podržali superhero.rs kao i partnerima: McCann Beograd, AIK Banka, Gampo, Bexexpress kurirska služba, Mainstream i Corvus Pay - Mastercard i NURDOR poručuju: HVALA VAM ŠTO STE NAŠI SUPERHEROJI.