Demi Lovato je jedna od onih ličnosti koja se ne može pohvaliti da je u centru pažnje zbog svoje muzike.

Naprotiv, u žižu javnosti dospela je onog trenutka kada je završila u bolnici zbog predoziranja. Iako je isticala da se u potpunosti izlečila od zavisnosti i da je trezna, Demi je istakla da i dalje konzumira alkohol i marihuanu, zbog čega je razbesnela javnost.

Njen život je propraćen mnogobrojnim komentarima i neprestanim iščuđavanjem javnosti.

Demi Lovato pokazala pratiocima kako izgleda sa obrijanom glavom.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Patila je od depresije, raskinula veridbu, pričala o poremećenim porodičnim odnosima, nevinost je izgubila silovanjem, imala je infarkt i tri moždana udara, a droga i alkohol su u potpunosti uništili njen izgled.

Zbog toga je danas retko ko može prepoznati. Taman kada smo pomislili da nas više ne može iznenaditi, Demi odluči da otkrije da je nebinarna osoba. To znači da ona više ne koristi zamenicu "ona" za sebe nego zamenice u množini "oni", "one". Demi je naglasila da promena predstavlja raznovrsnost i slobodu njenog izražavanja.

Iako joj je izgled uništen zbog droge i alkohola, Demi Lovato je obrijala glavu.
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Demi je još u martu ove godine objavila da je panseksualna osoba (seksualna orijentacija koju karakteriše seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama bez obzira na njihov pol ili rodni identitet).

- Svaki dan se budimo i dobijamo novu priliku da budemo ono što jesmo. Danas je dan kada sam jako srećna jer mogu sa vama podeliti da ću se od sada identifikovati kao nebinarna osoba i službeno ću promeniti svoje zamenice iz "ona" u zamenice množine "ona", "oni", "one".

Nakon što je predstavila svoju igračku za odrasle, Demi Lovato je obrijala glavu.
Instagram 

To nije sve. Demi je nedavno predstavila igračku za odrasle koja se zove "Demi štapić".

- Ne postoji ništa što više oznažuje nego kada uzmete zadovoljstvo u svoje ruke. Predugo smo se pretvarali da nismo seksualna bića, vreme je da uklonimo ovu stigmu. Sami smo zaslužni za svoje zadovoljstvo. Svi zaslužujemo orgazam - rekla je Demi u izjavi.

Masturbator je opisan kao vibrator štapić koji stvara ljubav.

- Radi za sve tipove tela. Orgazami su za sve. Inovativni dizajn i tihi šapat. Kompaktan, diskretan i dolazi u slatkoj futroli za punjenje - rekli su iz kompanije koja proizvodi seks igračku.

Demi Lovato više ni malo ne liči na sebe.
Print Screen / Instagram 

Ovoga puta, Demi je odlučila da pokaže svojim pratiocima kako izgleda sa obrijanom glavom, pa je svoj novi izgled prikazala u videu na Instagramu.

S obzirom da zna kako u sekundi da postane tema svetskih medija, mnogi se pitaju da li je ovo samo još jedan potez pevačice da zauzme svoje mesto u medijima.

Bilo kako bilo, uspela je.

Kako je Demi nekad izgledala, pogledajte u galeriji u nastavku:

TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Demi Lovato

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!