Nedavno ste na našem portalu imali prilike da glasate za najboljeg frajera među poznatim glumcima.

Milan Marić odneo je ubedljivu pobedu i ako je suditi po mnogobrojnim komentarima koje svakodnevno dobija, danas važi za jednog od glavnih miljenika žena.

Ipak, malo ko zna da je glumac zbog uloga napravio neverovatnu transformaciju. Naime, Milan je na početku svoje karijere imao 103 kilograma, a potom se posvetio zdravom načinu života i smršao je preko 20 kilograma.

Milan Marić je napravio neverovatnu transformaciju kada je smršao preko 20 kilograma.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Marić je jednom prilikom na Tviteru objavio fotografiju nekadašnjeg izgleda i pohvalio se svojom kilažom, koja sada iznosi neverovatnih 79 kilograma.

- Kako je počelo i kako je sada - napisao je Milan uz fotografiju iz 2018. godine.

Osim toga, Milan Marić je ranije izjavio da je zbog uloge Tome Zdravkovića "skinuo" sedam kilograma i da nastavlja da mršavi, pa je zbog gubitka kilograma njegov nos porastao.

Glumce često uloge stave pred ovakve izazove, da bi uverljivo dočarali likove koje tumače. Ova transformacija je definitivno učinila boljitak u životu Milana Marića, zar ne?

Podsetimo, Milan je nedavno otkrio ne gubi nadu da će naći ljubav svog života, a jednom prilikom otkrio je kakva zapravo treba da bude njegova buduća izabranica.

Milan Marić je na početku svoje karijere imao preko 100 kilograma.
Stefan Stanojević 

- Idealno bi bilo da upoznavanje sa tom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže.

Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vinsent Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vinsent, mogu i ja - našalio se glumac.

Više fotografija popularnog glumca pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Milan Marić je zbog uloga smršao preko 20 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!