Da Anđelina Džoli nikad nije bila nevinašce, znaju i ptice na grani.

Iako poslednjih meseci u prvi plan ističe majčinstvo, i te kako se priča i o njenom razvodu sa Bred Pitom kom se ne nazire kraj, pogotovo zbog žestoke borbe za starateljstvo u kojoj ne bira oružje.

Sa druge strane, javnosti je više nego zanimljiv i njen ljubavni život pogotovo od kako su se pojavila šuškanja da je u vezi sa pevačem The Weekndom, a potom da se ipak vraća svom prvom suprugu Džoniju Li Mileru, sa kojim je bila u braku pre 25 godina.

Anđelina Džoli navodno se vratila prvom mužu Džoniju Liju Mileru.
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

Lepa glumica nakon kraha braka našla je utehu u Biliju Bobu Torntonu koji je bio zauzet, baš kao i Bred Pit kada su se upoznali.

Anđelina je ušla u vezu sa Bilijem Bobom Torntonom nakon kraha braka sa Džonijem Li Milerom.
Shutterstock 

Njihova veza, a kasnije i brak punili su stranice tabloida zbog često bizarnog ponašanja, a Džolijeva je ponosno držala titulu "holivudske buntovnice".

Pored toga, bilo je poznato i da je sa rođenim bratom imala veoma bolestan odnos, te da su se često ljubili i slično, a sve to bilo je pod "blagoslovom" njene pokojne majke koja je problematično ponašanje odobrovala od samog početka.

Anđelina Džoli imala je bizaran odnos sa bratom.
BEI/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Isto je bilo i sa njenim prvim dečkom, Antonom Šnajderom sa kojim je ušla u vezu sa samo 14 godina i odmah nakon par meseci započela zajednički život o čemu je ponosno govorila više puta.

Kako kaže, "to je bila najbolja odluka njene majke".

"Jedan od mojih momaka je živeo sa mnom u kući moje mame kada sam imala samo 14 godina", prisetila se glumica jednom prilikom

"To je bila najpametnija stvar koju je moja majka mogla da uradi jer se, ovako, nismo zajedno družili u parku. Dve godine smo živeli kao bračni par. Kada sam napunila 16. želela sam slobodu i htela sam da se fokusiram na posao. Tako da sam rano završila srednju školu i otišla da radim. Nisam izlazila dok nisam upoznala Džonija", pojasnila je glumica.

Anđelina je nakon toga ređala ulogu za ulogom i postala svetski poznata, ali ni Šnajder nije prošao tako loše. Postao je uspešan kostimograf i scenograf u Holivudu, a radio je na brojnim velikim projektima poput serije "Mad Men" i slično.

Ipak, iako je Anđelina veoma ponosna na ovu odluku svoje majke, javnost baš i ne deli njeno mišljenje.

Anđelina Džoli ponosna je što je živela sa dečkom sa samo 14 godina.
Shutterstock 

"Razumem da je želela da ih ima "na oku", ali sa 14 si samo dete", "Meni to nije normalno. Znam da se ovakve stvari događaju, ali to nije okej", "Znači, Anđelina je bila aktivna od najranijih dana. Da li će tako podržati i svoju decu?", "Lepa je ko bog, ali ta porodica je poremećena"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Šta vi kažete, da li je odluka njene majke bila ispravna? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!