Slavni glumac Džad Lou iza sebe ima zavidnu karijeru, ali nije baš najomiljenija ličnost u Holivudu, uglavnom zbog svog prilično divljeg privatnog života.

Lou je u 48. godini dobio šesto dete, prvo zajedničko s 14 godina mlađom suprugom Filipom Koan. Preostalih petero dobio je s drugim ženama.

Od 1997. do 2003. godine bio je u braku s dizajnerkom Sejdi Frost s kojom ima sinove Rafertija i Rudija, kao i ćerku Iris.

Godinu dana nakon razlaza sa Sejdi, verio se s glumicom Sijenom Miler, što je ujedno bila i veza u kojoj se dogodio skandal koji je odjeknuo celim svetom, nakon što se saznalo da je Džad holivudsku miljenicu prevario s dadiljom.

Džud Lou je Sijenu Miler prevario s dadiljom.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Par se upoznao 2003. na snimanju filma "Alfi" i uskoro su postali jedan od najomiljenijih parova u Holivudu. Verili su se na Božić 2004., a već iduće godine se saznalo za prevaru.

Sijena mu je prvo oprostila, ali kasnije je ipak raskinula veridbu. Malo posle toga su se ponovo nakratko pomirili, ali reklo bi se da im nije išlo, te su proglasili definitivni kraj veze.

2009. tokom snimanja filma Šerlok Holms, imao je kratku aferu s konobaricom Samantom Burk koja je rezultirala rođenjem njegovog četvrtog deteta, ćerke Sofije. Iako nije nastavljao vezu s njenom majkom, Džad izdržava ćerku s kojom se povremeno i viđa.

Džud Lou nedavno je dobio šesto dete
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Peto dete, ćerku Adu, rođenu 2015. dobio je iz kratke veze s kantautorkom Ketrin Harding. Poslednje dete dobio je s trenutnom suprugom Filipom koja je doktorka, a rođeno je prošle godine tokom karantina.

- Džud i Filipa su srećni zajedno i uzbuđeni su zbog deteta - rekao je nedavno izvor blizak paru.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!