Tih ranih dvehiljaditih, kada se emitovao popularni šou "The Girls Next Door", svi su mislili da Plejboj zečice žive "američki san".

Bile su lepe, popularne, bogate i predmet požude mnogih.

"Valjale" su se u novcu, putovale, i dobijale "tacni" život o kakvom su drugi samo mogli da maštaju.

Međutim, malo ko je znao pravu istinu o životu u zloglasnoj vili, kao i o pravoj naravi i ponašanju čoveka koji je bio idol mnogih muškaraca - Hjua Hefnera.

U januaru će se prikazati dokumentarac koji će otkriti sve mračne tajne Hjua Hefnera i Plejboj vile.
Shutterstock 

Sada, godinama nakon njegove smrti, mračne tajne polako su počele da izlaze na videlo, a novi desetočasovni dokumentarac "Tajne Plejboja" koji će se emitovati u januaru 2022. godine, navodno će otkriti sve ono o čemu se ćutalo.

Holi Medison će biti jedna od onih koja će imati glavu reč, a do sada je već otkrila neke detalje o tome kakav je zapravo bio "dobrica" Hju Hefner.

Zečica je istakla da bi pokojni Hefner brzo izgubio živce kad god bi ona učinila nešto sa čime se on ne slaže. 

Holi Medison ispričala je da je Hju Hefner bio nasilan prema njima, kao i da su stalno bile drogirane.
Instagram 

Medison je otkrila da je bila u "krugu groznih stvari koje su se događale u vili". Dokumentar koji traje deset sati otkriće emocionalnu borbu koju je Madison doživela dok je bila u vili pre Hefnerove smrti, 2017. kada je on imao 91. godinu. Nakon što je šest meseci živela u vili sa družinom identičnih plavokosih lepotica, Medison je ispričala kako je Hef poludeo i vikao na nju kada je odlučila da ošiša svoju dugu kosu.

Tada joj je rekao da izgleda "jeftino i ofucano".

"Vratila sam se s kratkom kosom i Hefner se iskalio na meni, urlao je i rekao da sada izgledam staro, grubo i jeftino", izjavila je ona u snimku.

Sandra Tiodor, jedna od devojaka iz vile potvrdila je njene priče na snimku. Tvrdi da su sve konstantno bile drogirane i da je takav život bio isrpljujući.

Pominje se i da ih je Hefner drogirao kako bi "lakše širile noge".

Devojke iz Plejboj vile potvrdile su reči Holi Medison koja je otkrila užase koje im je radio Hju Hefner.
Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia 

Navodno je devojkama davao "Quaaludes", drogu koja se često koristila za poboljšanje intimnih odnosa, ali i kao sedativ posle kog bi devojke brzo ostajale bez svesti. Ta droga je danas poznatija i pod imenom "Metakvalon."

Hju Hefner sedatirao je devojke da bi imao lakše odnose sa njima.
Shutterstock 

Njegova bivša sekretarica Lisa Loving Baret takođe je potvrdila ove priče.

"Quaaludes je droga koju su nazivali i širiteljem nogu. Hefner bi devojkama davao sedative kako bi lakše širile noge", rekla je ona

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici u januaru 2022. godine, a koja se zove "Tajne Plejboja". i budi u toku svakog dana!