Džordž i Amal Kluni trenutno se nalaze u Australiji gde on snima novi film, a do sada su se retko mogli videti u javnosti.

Poznato je da slavni par veoma drži do svoje privatnosti, ali sada su napravili presedan i izašli na ručak sa čuvenom glumicom Džulijom Roberts.

Uprkos naporima paparaca Klunijeve do sad nigde nisu mogli da "uhvate" što nije bio slučaj sa slavnom glumicom koja je često fotografisana u šetnji plažom i u šopingu.

Džulija Roberts često je fotografisana na plažama u Australiji.
Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, sada kada su se nove fotografije pojavile na mrežama, malo ko je mogao da očekuje da će jedna glumačka veličina poput Džulije Roberts dobiti takve uvrede na račun izgleda samo zato što je, možete misliti, otišla na ručak nenašminkana.

Naime, Amal je pokupila sve pohvale i zaista, lepa advokatica je i sa minimumom šminke i u potpuno ležernom izdanju izgledala fantastično.

Sa druge strane, Džulija je pokupila kosu u rep i sveden crn autfit "razbila" bisernom ogrlicom, a nema sumnje da glumica iako je zagazila u šestu deceniju zaista blista i izgleda mladoliko.

Ipak, naravno da su se našli neki "pametnjakovići" kojima njen izgled nije bio po volji, te su otišli toliko daleko sa tvrdnjama da su govorili da izgleda kao mama Klunijevoj iako je razlika između njih samo 10 godina.

"Džulija, pod hitno na remont", "Kako zrači Amal, ovo nije normalno", "Džulija može Amalovoj majka da bude. Neverovatno kako je ostarila", "Ne mogu da verujem da je Amal samo 10 godina mlađa od Džulije. Izgleda kao da joj je ćerka"... samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na mrežama.

Za Amal Kluni rekli su da izgleda kao da može da bude ćerka Džuliji Roberts.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ovo inače nije prvi put da je Robertsova na meti kritika.

Džulija Roberts bila je na meti kritika i na početku karijere.
Shutterstock 

Na samom početku karijere govorili su da ima "prevelika usta" i da nikad neće uspeti kao glumica, pa opet, ona je demantovala sve i decenijama kasnije bila i ostala jedna od najplaćenijih glumica svih vremena i omiljena holivudska zvezda koja prkosi nametnutim standardima lepote.

Džuliju Roberts prozivali su i na početku karijere.
TONY KYRIACOU / Shutterstock Edi 

Uostalom, iako je udata za čuvenog glumca, i za Amal je velika čast da se nađe u društvu jedne takve zvezde kao što je Džulija Roberts, a izvori sa lica mesta tvrde da se glumci obraćala sa velikim poštovanjem i pažljivo slušala sve što je pričala. Ako može da je poštuje, slobodno možemo reći jedna Amal Kluni, onda bi zaista i pojedinci na internetu mogli da pokažu malo više poštovanja, a još njenih fotografija i kako se menjala tokom godina pogledajte u galeriji ispod:

The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia, Shutterstock Pogledajte kako se Džulija Roberts menjala tokom godina.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!