Ben Aflek (49) u fokusu je javnosti poslednjih dana nakon što je dao intervju koji je izazvao bes mnogih.

Glumac se nedavno pojavio u emisiji "Howard Stern Show" i tom prilikom progovorio o trenutnoj vezi s Dženifer Lopez (52), kao i o nekadašnjem odnosu s bivšom suprugom Dženifer Garner (49), a usput je i "optužio" da je ona jedan od razloga zbog kojeg je pio.

"Verovatno bih još uvek pio. To je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem, jer sam bio zarobljen. Smatrao sam da ne mogu da odem zbog svoje dece, ali nisam bio srećan. Onda bih popio sam bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo kao loše rešenje", rekao je Ben.

Aflek se pravdao da je sve to izvučeno iz konteksta, ali dao je razlog javnosti da se priseti šta je sve pričao o Lopez nakon što ju je ostavio zbog Garner 2004.

Ben Aflek je i nakon raskida sa Džej Lo loše govorio o njoj.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, svojevremeno je rekao da mu je veza s pevačicom loše uticala na glumačku karijeru i da se osećao odvratno dok je bio s njom.

"Nikad nisam trebao da se verim i idem tim putem. Mislio sam da ću hteti određene stvari, ali nisam. Izgubio sam se i osećao se jadno, odvratno i kao da se gušim dok sam bio u vezi s njom.

Još sam bio u središtu medijskih napisa i to je postalo toliko intenzivno da sam morao da stanem i razmišljao sam: "Šta radim sa svojim životom?", ispričao je 2009. za britanski časopis Now.

Ben Aflek se pokajao što je bio u spotu Džej Lo.
NO CREDIT / Bestimage / Profimedia 

Priznao je kako se osećao očajno dok je bio s pevačicom, kao i da žali zbog jedne stvari, a reč je o njenom spotu za pesmu "Jenny from the Block". Naime, Ben je naglasio kako mu teško pada što se pojavio u videu.

"Ako moram da navedem jednu stvar zbog koje veoma žalim, to je onda spot za "Jenny from the Block". Ipak, to je sada ostalo iza mene i nastavio sam dalje."

Ben Aflek naišao je na osudu javnosto jer loše govori o bivšim devojkama.
Shutterstock 

Nakon svega što je izgovorio o Džej Lo, Aflek se na kraju pravdao da ipak nju ne smatra krivom što mu je glumačka karijera krenula u lošem pravcu. Ipak, sigurno je ovim stvorio mišljenje javnosti kao neko ko kaže ružne reči u intervjuima o obe bivše ljubavi, a onda se nakon toga pravda i izvinjava.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!