Pevačica od samog početka privlači veliki pažnju kako svojim glasom, tako i specifičnim stilom oblačenja zbog kog je i dobila titulu kraljice transformacija.

Da odlično ume da napravi transformaciju o kojoj bi se danima govorilo, dokazuju mnogobrojne fotografije kojima provocira svoje pratioce.

Tako je Elena Kitić nedavno "zapalila" Instagram kada je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala gola.

Elena Kitić skratila šiške.
Print Screen / Instagram 

Zbog njenih ekstravagantnih stajlina, često je dobijala komentare da je ispred svog vremena, a u najnovijoj objavi, pevačica je poručila:

- Mogu da vidim budućnost - napisala je Elena.

Ipak, pevačica se pohvalila novom frizurom, pa je evidentno da je skratila šiške. Ova promena dopala se njenim pratiocima i hordi fanova koji su za samo nekoliko sati napravili preko 40.000 lajkova.

Elena Kitić novom frizurom pohvalila se na Instagramu.
Instagram 

"Ma šta je ovo, pitam? Šiškeee", "Koliko ti dobro stoji", "Najlepša si", "Ispred budućnosti", "Predivna", "Najlepša na svetu", glasili su samo neki od komentara.

Elena je odlučila da novu frizuru iznese kao "mokru kosu", koja joj odlično stoji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!