Lisa Rina, glumica i zvezda šoua "The Real Housewives of Beverly Hills" sa svojih 57 godina izgleda apsolutno savršeno, a izgleda da su njene besprekorne gene nasledile i njene kćerke, Amelija i Delila.

Lisa je za potrebe kampanje za njenu liniju šminke "Rinna Beauty" pozirala sa mlađom ćerkom Amelijom (20), a zbog njenog sjajnog izgleda i zavodljivih poza svi su komentarisali da više izgledaju kao sestre, nego kao majka i ćerka.

Rina je nosila jednostavan crni komplet od kože kog su činile pantalone i majica na bretele, a celu kombinaciju je začinila srebrnim nakitom. Efektna ogrlica i velike alke učinile su da naizgled cela kombinacije bude još efektnija.

Lisa Rina s ćerkom Amelijom pozirala je za potrebe kampanje.
Rinna Beauty/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ne zna se koja je lepša", "Prezgodne", "Bukvalno izgledate kao sestre", "Nestvarno ste lepe", samo su neki od komentara na račun njihovih fotografija.

Amelija se obukla ipak malo više mladalački, iako je i ona je bila u crnom. Kožni top je ukombinovala sa kožnim širim pantalonama, preko topa je imala kaiševe od istog materijala, dok je na pantalonama imala dva kaiša, jedan je bio srebrni, dok je drugi bio u crnoj nijansi sa velikom srebrnom šnalom i dosta nitni.

Kao i majka i Amelija je nosila dosta nakita, prstenje i velike narukvice dobro su išle uz čitav autfit. I majka i ćerka su bile našminkane u tonovima boje kože, dok im je kosa bila puštena i razbarušena.

Podsetimo, Lisu većina pamti po ulogama u poznatim serijama i filmovima, dok je njena ćerka dospela u žižu interesovanja zbog ljubavne veze sa Skotom Disikom, bivšim dečkom Kortni Kardašijan, a više fotografija lepe Amelija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram, IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Amelija Hamlin veliku pažnju privlači atraktivnim izgledom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!