Ukoliko ste željni kvalitetne muzike, dobre klope, fenomenalnog provoda i dobrog raspoloženja, imamo sjajan predlog za vas.

U Beogradu, u Parku vojvode Vuka na Topličinom vencu danas, 17. decembra u 18 časova svečano se otvara jedinstvena Starogradska zima u kojoj ćete moći da uživate sve do 23. januara.

Na otvaranju vas očekuje sjajan program pripremljen za sve uzraste. Već od 11 pa sve do 17 časova počinje zagrevanje uz Rock&Roll, nakon čega sledi druženje sa Deda Mrazom i njegovom pomoćnicom.

Druženje s Deda Mrazom za najmlađe.
Mondo 

Posle svečanog otvaranja mališani će moći da pevaju zajedno sa Leontinom i horom “Čarolija”. Đuskanje uz DJ Tica i akrobacije cirkuskih artista sledi do 21 čas, nakon čega će popularni Lexington bend održati koncert za sve ljubitelje dobre muzike i vrhunskog provoda.

Leontina i hor Čarolija prirediće sjajnu zabavu za mališane
Mondo 

Lexington bend jedan je od najpopularnijih bendova u regionu, poznat je po dobrim žurkama i hitovima bez kojih ne može da se zamisli nijedno slavlje. Momci iz benda najavili su žurku za pamćenje na Starogradskoj zimi, što je još jedan razlog više da se večeras nađete u Parku vojvode Vuka.

Ovo je samo deo onoga što vas očekuje u programu koji će trajati 36 dana. Kako ne biste propustili zagarantovan provod i sjajnu atmosferu, posetite društvene mreže Starogradske zime i izaberite program za vas i vaše najbliže.

Za sve  ljubitelje dobre muzike Lexington bend će od 21 čas održati koncert za pamćenje
Mondo 

Prepustite se čarima novogodišnjeg duha i posetite danas, ali i narednih dana Park vojvode Vuka i budite deo Starogradske zime koja je za vas spremila brojna iznenađenja. Prvi dan je samo uvod u sjajno isplaniran program prepun kvalitetnog sadržaja za sve, čeka nas pravo praznično raspoloženje i buđenje novogodišnjeg duha!

Program “Starogradska zima” organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.