Pevačica Severina (49) trenutno je u Sarajevu gde snima šou za Novu godinu. Za tu priliku posebno se sredila, a stajlingom se pohvalila na svom Instagramu.

Objavila je niz fotografija na kojima pozira u elegantnom belom kompletu s kratkom košuljom i uskom suknjom, a u prvom planu su se našli njeni isklesani trbušnjaci, dok je providna tkanina dodatno naglasila njenu vitku figuru i otkrila još više.

"Ma najbolja si", "Princeza naša", "Predivna si", "Uvek posebna", "Najzgodnija", "Vau" nizali su se komplimenti obožavatelja koji su je obasuli i hiljadama lajkova.

Severina se nedavno takođe na Instagramu javila iz teretane kada je pokazala kako ostaje u top-formi, a rezultati vežbanja se itekako vide.

Severina naporni trenira da održi vitku liniju.
Instagram 

Inače pevačica se nedavno konačno oglasila i prokomentarisala navode da je u vezi s producentom Filipom Miletićem.

- Filip i ja nismo u vezi, ne hodamo. (smeh) Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji šta pišu i onda, kad smo videli naslov "Kako dalje", onda smo se smejali jer, ono, završili smo ploču i sad ćemo kao raskinuti. 

Međutim, naša saradnja traje 10 godina, verovatno je moj razvod to potstakao, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo - rekla je Severina za portal Klix.ba.

printscreen/instagram Severina i Filip Miletić tvrde da su samo prijatelji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!