Manekenka Ivana Korab porodila se u februaru ove godine i na svet donela dečaka kome je daka ime Mateo, ali mnogi do sada nisu znali da se Ivana dugo mučila da dobije potomstvo.

Na ovu temu je otvoreno govorila, a sada ističe da je presrećna što konačno može da uživa u ulozi majke.

- Ne spavam, jedino što treniram i trudim se da se vratim nekom svom načinu života od ranije. Jako je teško, jer ti kada ne spavaš uopšte, stvarno je mnogo teško, a adrenalin i ljubav za bebom te tera da uvek budeš svež. Sa druge strane ne možeš da gladuješ, ja ne stignem ni da jedem.

Dan mi počinje već od 5 sati, ali sve su to slatke muke. Ja sam se toliko namučila da dobijem dete. Ja sam ga jedva dobila, spava i sa mnom u sobi. Svako ima neki svoj način na koji gaji dete i sve dok tvoji postupci ne ugoržavaju zdravlje tvog deteta, šta te briga, radi kako misliš da treba - istakla je manekenka za Kurir televiziju.

Ivana Korab dugo se borila za starateljstvo.
Instagram 

Lepa manekenka o privatnom životu ne voli previše da priča, a iako je veoma aktivna na društvenim mrežama, svog partnera ne eksponiran na taj način, zbog čega je on velika enigma za domaću javnost.

Kako je otkrila odluka da svoju ljubav i vezu zadrže samo za sebe bila je zajednička.

- Zajednička je odluka da se ne eksponiramo u javnosti. Toliko sebe dajem, toliko pričam iskreno, smatram da bar taj neki momenat svoje sreće mogu da zadržim za sebe. Jako volim kada mi dodeli kompliment.

Baš me je sada dovezao dovde i rekao mi kako dobro izgleda. Uvek volim kada to čujem. Delim i ja njemu komplimente, ali sam malo luda, volim da se zezam, lepo mi je slatko i iskreno, ali vokabular koji koristim nije baš svakidašnji, pa kad me neko sluša sa strane misli da sam luda skroz - istakla je manekenka i oduševila sve svojom izjavom.

Instagram Ivana Korab uživa u majčinstvu

Podsetimo, Ivani je ovo drugi brak, a pre ovog bila je u kratkom braku sa crnogorskim biznismenom Miom Danilovićem, a razveli su se posle samo mesec dana.

Iako je dugo živela i radila u Los Anđelesu, ova lepotica se pre više od godinu dana vratila u Srbiju. Osim lepih stvari na najprivatnijem polju, Ivana se u Beogradu posvetila i drugim obavezama te pokrenula privatan biznis.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!