Manekenka Elena Perminova danas živi svoje snove, ali nekada nije sve bilo tako idilično u njenom životu. Lepa Ruskinja rođena je 1986. godine u Sibiru gde je odrasla u teškoj nemaštini.

U potrazi za boljim životom roditeljski dom je napustila kada je imala 16 godina, ali je veza sa pogrešnim muškarcem odvela stranputicom.

Uhvatili su je kako diluje drogu u jednom noćnom klubu nakon čega je završila u zatvoru. Kako bi izbegla šest godina života iza rešetaka Elena je odala glavnog dilera droge zbog čega joj je prećeno smrću.

Elena Perminova uhapšena je zbog dilovanja narkotika.
Shutterstock 

Elenin otac je potražio pomoć od nekadašnjeg KGB-ovaca i milijardera Aleksandra Lebedeva (61), koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta.

I na sreću on je posrnulu lepoticu uspeo da spasi. Među njima su se posle nekog vremena javile emocije uprkost razlici u godinama od gotovo tri decenije. Ipak, njihova romansa nije započela odmah nakon njenog izlaska iz zatvora, već je trebalo da prođe neko vreme.

Elena Perminova danas ima veliki uticaj u svetu mode.
Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

Elena i Aleksandar u braku su 16 godina, imaju četvoro dece, i važe za netipičan par u svetu ruskih milijardera, jer retko kad izlaze, a najradije vreme provode kod kuće, na pecanju ili porodičnim putovanjima.

Iako danas živi u izobilju ruska manekenka nije zaboravila gest voljenog muškarca koji joj je spasao život i naziva ga svojim anđelom čuvarom.

Elena Perminova u braku je 16 godina.
Instagram 

Karijera i modni uticaj

Perminova je karijeru modela započela tako što se fotografisala za "Playboy", a ova rizična odluka ipak joj je otvorila vrata u svetu visoke mode. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a ubrzo je započela vezu sa pomenutim biznismenom, jednim od pet najbogatijih u Rusiji.

Zanimljivo je osvrnuti se i na Elenin modni uticaj. Elena važi za modnu ikonu ne samo u rodnoj Rusiji, već i u čitavom svetu, a teško da bilo koja važna revija može da prođe bez nje u prvom redu.

Instagram Rusku lepoticu danas zovu moderna Pepeljuga

Do sada je imala priliku da sarađuje sa mnogim poznatim modnim brendovima, rado je viđena na nedljama mode u prvim redovima na gotovo svim revijama, a često krasi i naslovnice prestižnih magazina. Imala je priliku da sarađuje i sa srpskim dizajnerom koji stoji iza brenda Mihano Momosa.

Osnovala je i sopstvenu proizvodnju zdrave hrane, a veliki je humanitarac i često organizuje dobrotovorne akcije za pomoć deci. Veoma je aktivna na društvenoj mreži gde redovno objavljuje modne slike kao i fotke sa putovanja.

Elena Perminova redovno deli fotografije sa skupih putovanja.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!