Pre nego što je glumac Ben Aflek obnovio ljubavnu vezu s bivšom verenicom Dženifer Lopez, mnogi su mislili da će se skrasiti s kolegicom Anom de Armas.

Ipak, nakon godinu dana njih dvoje su raskinuli, a tada se glumac zatvorio u svoja četiri zida. Iako je izgledalo da će dugo patiti, reklo bi se da je Džej Lo izlečila sve rane.

Navodno se raskid dogodio preko telefona, a razlog su, kako prenose izvori, bile nepremostive razlike. Uprkos raskidu, njih dvoje ističu da su ostali u dobrim odnosima.

Ana De Armas ostavila je Bena Afleka zbog čega je dugo patio.
LESE/bambam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Na različitim su životnim putevima, ali među njima postoji duboko poštovanje. Ben i dalje želi da radi na sebi. Ima tri angažmana u nizu, a kod kuće ga čekaju deca. Oboje su zadovoljni svojim životima", izjavio je neimenovani izvor za Page Six u aprilu ove godine.

Upoznali su se na setu filma "Deep Water" gde se strast i rodila, a ona je ubrzo upoznala njegovu majku i decu, ali čini se da par koji je izgledao zaljubljeno do ušiju, ipak nije bio toliko zaljubljen.

I dok je Ana nakon raskida izgledala kao da se apsolutno ništa nije ni dogodilo, čak se šuškalo i da ga je prevarila, Ben je tugovao i u potpunosti se zapustio. Paparaci su ga često uslikali neurednog izgleda, a pričalo se da se vratio svojim najvećim porocima, kocki i alkoholu.

Ben Aflek odao se alkoholu i kocki nakon raskida sa Anom de Armas.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, nakon svega mu se u život vratila Dženifer, a sada su i Anu paparaci uhvatili u društvu nepoznatog muškarca.

Obučena u Louis Vuitton od glave do pete, glumica je u grad izašla u potpunosti bez šminke, iako je već mnogo puta proglašena prirodnom lepoticom.

LOSGHOSTS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ana De Armas nakon što je ostavila Bena uplovila u vezu sa vlasnikom Tindera.

Podsetimo, pre veze sa Anom, Ben je bio u braku sa Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece, a nedavno su uslikani u toku žustre rasprave tokom koje je Aflek urlao na bivšu suprugu.

Zapravo, već neko vreme šuška se da Dženifer Garner ne odobrava "Benifer" jer smatra da je Ben više posvećen drugoj strani nego sopstvenoj deci, ali je to glumica u više navrata demantovala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!