Već je dobro poznato da je princ Albert vodio buran život prepun avantura i afera, a tako je dobio i najmanje dvoje nezakonite dece.

Nedavno je isplivala još jedna tužba za očinstvo, a to je ujedno i najgori skandal jer se čini kako je princ napravio dete za vreme svog braka.

Upravo zbog toga mesecima ne prestaju nagađanja o njemu i njegovom odnosu s princezom Šarlin i tome da li će konačno doći do razvoda. Najtužnija princeza trenutno se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi u Švajcarskoj iz koje se nedavno oglasila prvi put.

Nekadašnja ljubavnica njenog supruga, Nikol Koste sada se ponovo oglasila i iznela svoje mišljenje o trenutnoj situaciji.

Princeza Šarlin našla se na udaru Albertove bivše ljubavnice.
NIVIERE/VILLARD / Sipa Press / Profimedia 

Naime, bivšu stjuardesu pitali su o zdravstvenom stanju supruge nekadašnjeg ljubavnika, princa Alberta, a ona je, kako prenosi Dejli Mejl, hladnokrvno odgovorila: "Nije me briga šta je s njom. Sve što joj se dogodilo je karma", smatra Koste.

Albertova bivša ni ranije nije imala dobro mišljenje o Albertovoj zakonitoj supruzi.

"Doživela sam od nje stvari koje su me uznemirile i šokirale. Kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za poslugu. Kao majka, ne mogu to da shvatim", rekla je u septembru.

Bivša albertova ljubavnica vređa princezu Šarlin.
VALERY HACHE / AFP / Profimedia 

O princu Albertu je govorila u superlativima i hvalila ga kao odličnog oca. On je navodno pobesneo nakon tih njenih intervjua, budući da bi komentari koje je izrekla o princezi mogli dodatno da poljuljaju njihov brak, koji je inače na klimavim nogama.

Poručila je da se odnos zakomplikovao dolaskom Šarlin u Albertov život. Sin Alberta i Nikol Koste, Aleksandre, u novembru je proslavio 18. rođendan, a fotografije s proslave na Instagramu je podelila njegova polusestra Jasmin Grejs Grimaldi, još jedno Albertovo nezakonito dete.

Princeza Šarlin želi da se razvede od princa Alberta.
STEPH / Visual / Profimedia 

Podsetimo, Nikol je sina Aleksandrea rodila u avgustu 2003. Princ je, navodno, bio ludo zaljubljen u nju, a njihovoj ljubavi je na kraju stao na put njegov otac, princ Renije. Nakon smrti svog oca, Albert je priznao dečaka.

Javnost je uverena kako se princeza vratila u kneževinu da se razvede se od supruga serijskog preljubnika i da sada palata pokušava na sve načine to da spreči. Kap koja je prelila čašu bila je njegova nova afera, ali spomenuti intervju njegove bivše ljubavnice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!