Govorilo se da će razvod Anđeline Džoli i Breda Pita biti najduži u istoriji Holivuda, ali sada, kako stvari stoje, možda se ipak odigra drugačiji scenario.

Naime, kako prenose strani mediji, Bred Pit rešen je da se pošto-poto pomiri sa bivšom suprugom.

On nije srećan jer im je odnos na mrtvoj tački, a kako je za US Weekly otkrio izvor blizak glumcu, Bred bi voleo da su opak malo bliži, makar zbog dece.

"Bred se nada da će on i Anđelina jednog dana naći način da oproste jedno drugom, ako ništa drugo, zbog njihove dece. On mrzi što je među njima zla krv", rekao je izvor.

Bred se nada da će uspeti da uspostavi normalan odnos sa Anđelinom Džoli.
Chris Pizzello / AFP / Profimedia 

Iako su se bivši supružnici zvanično razveli u aprilu 2019. godine, nakon što su se razišli u septembru 2016. godine, još uvek nisu usaglasili sve detalje razvoda, niti su rešili starateljstvo nad šestoro dece: Medoksa (20), Paksa ( 18), Zahara (16), Šajlo (15) i nad trinaestogodišnjim blizancima Noksom i Vivijen.

Anđelina i Bred dele starateljstvo nad šestoro dece.
Most Wanted Pictures, Inc. / Most Wanted Pictures / Profimedia 

Ranije ove godine US Weekly je dobio potvrdu da je sudija odlučio da Anđelina i Bred dele starateljstvo nad decom, što glumici nikako nije bilo milo. Ulsedili su intervjui, javna pljuvanja i "otrovne iglice" sa obe strane.

"Ona mu nikada neće oprostiti. Ona smatra da je ovo daleko od konačne odluke i veruje da će pravda pobediti", rekao je tada izvor blizak glumici.

Anđelina navodno nikada neće oprostiti Bredu sve što je učinjeno.
Profimedia Anđelina je naglasila da pomoć, ponekad, neće stići od najbližih, već od potpunih stranaca

Krajem leta, Anđelina je uspela da izvuče sudiju Džona Ouderkerka iz ovog slučaja, što je pokušavala da postigne od avgusta 2020. godine, tvrdeći da je sudija negirao "postojeću poslovnu i profesionalnu povezanost" sa Bredom Pitom.

Inače, dok se nada da će pomiriti sa Anđelinom, Bred ne žuri da pronađe novu partnerku.

"Bred bi voleo da ponovo bude u vezi, da nađe nekog posebnog sa kim bi bio u dugotrajem odnosu, ali mrzi proces upoznavanja pod budnim okom javnosti. Sada je fokusiran na porodicu, humanitarni rad i posao", tvrdi izvor.

Bred Pit ne žuri sa upoznavanjem nove partnerke.
Shutterstock 

US Weekly nedavno je pisao i da je glumac u veoma lošem psihičkom stanju zbog sukoba sa Anđelinom, a mnogo se pričalo i o njegovom lošem odnosu sa njihovom najstarijom decom.

Poslednjih godina američki mediji su pisali da Bred nema nikakve veze sa svojim najstarijim sinovima i da uopšte nije želeo da ih usvoji, ali je to uradio zbog Anđeline.

Bred Pit u lošem je psihičkom stanju zbog odnosa sa decom i Anđelinom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Navodno, Džoli je podnela zahtev za razvod upravo zbog sukoba glumca sa Medoksom u privatnom avionu. Pit se navodno posvađao sa Anđelinom, a sin je uskočio između njih da brani svoju majku. Pričalo se da je glumac udario Medoksa i da su slučaj istražile socijalne službe i policija.

Anđelina je podnela zahtev za razvod odmah nakon navodnog sukoba između nje i Pita.
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

Da li će uspeti da nađu zajednički jezik posle svega što se dogodilo, ostaje da vidimo, a do tada, podesetite se kako su izgledali u doba njihove najveće ljubavi u galeriji ispod:

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!