Pevač rok benda "Aerosmith" Stiven Tajler, nedavno se ponovo našao u žiži javnosti, kada je njegova bivša devojka Džulija Holkomb rešila da progovori o stravičnim stvarima koje je preživela dok su bili u vezi.

Ona je tada imala samo 16 godina, i bila je veliki fan benda, a onda je postala i Stivenova devojka koji je tada imao 24. Veoma brzo supeo je da sredi dokumenta kako bi postao njen zakonski staratelj, a potom joj napravio i dete.

Međutim, pevač je počeo da se hladi i da je nagovara da abortira, što je ona na kraju i uradila jer nije mogla da podnese pritisak. Kasnije se udala i rodila šestoro dece, ali i osnovala fondaciju koja se bori protiv zlostavljanja žena, a pevač im je kroz sopstvenu humanitarnu organizaciju kasnije donirao pola miliona dolara.

Ipak, ovo nije jedini skandal koji se vezuje za Tajlerovo ime. U vreme kada je terao Džuliju da abortira, već ju je varao sa Bebe Bjuel koja mu je kasnije rodila ćerku, Liv.

Ali ona je saznala ko joj je zapravo biološki otac tek sa 8. godina kada je bila na njegovom koncertu.

"To je veoma emotivna priča. Iskreno, cela ta situacija. Moja majka je bila veoma mlada kada me dobila i bila je mala zbrka oko toga odakle sam ja došla, ali bila sam jako voljena i cela se porodica divno brinula o meni, što je bilo sjajno", rekla je glumica 2015. godine.

Stiven Tajler dobio je drugu ćerku samo 17 meseci nakon rođenja Liv.
LISVETT SERRANT / INSTAR Images / Profimedia 

Istina je da su Tajler i njegova druga supruga dobili zajedničku ćerkicu samo 17 meseci nakon što je Liv rođena.

Liv Tajler je na koncertu Aerosmita saznala ko joj je otac.
Shutterstock 

"Shvatila sam sve jer sam izgledala kao on. Imam i sestru Miju koja je godinu dana mlađa od mene i videla sam je kako stoji do pozornice na njegovom koncertu i mislila sam da gledam u svoju blizankinju. Izgledala je bukvalno kao ja. Pogledala sam majku, a ona je imala suze u očima. Tada mi je sve bilo jasno", rekla je.

Liv Tajler kaže da je sve shvatila kada je videla svoju sestru jer je izgledala kao njena bliznakinja.
Shutterstock 

Livina majka, Bebe, na rođenju joj je dala prezime svog tadašnjeg partnera, Toda Rundgrena, koji su je odgajao kao da je njegova.

"Tod je bio neverovatan čovek. Imao je predivan uticaj na moj život te ga i dalje smatram tatom", priznala glumica koja je danas u sjajnim donosima sa biološkim ocem, a prethodnih godina često su punili medijske stupce svojim čudnim i atipičnim ponašanjem koje je uključivalo i preteranu bliskost na crvenom tepihu, ali i poljupce u usta koji mnogima nisu bili po volji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!