Posle toliko iščekivanja i priželjkivanja, napokon smo dočekali premijeru nastavka kultne serije "Seks i grad". Novo poglavlje života omiljenih chic žena, moći ćemo da pratimo na HBO GO-u, a upravo danas stižu prve dve epizode, dok će svakog četvrtka izlaziti po jedna epizoda od ukupno deset.

Povodom specijala "And Just Like That", čiji je trejler oduševio milione ljudi, glavne zvezde su se pojavile na crvenom tepihu i pokazale apsolutnu dominaciju i nakon 23 godine.

Glumice iz serije oduševile svojim toaletama na premijeri nastavka serije "Seks i grad".
Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia 

S obzirom na to da su Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis vremenom postale modne ikone, bilo je logično da svojim toaletama ispune očekivanja na crvenom tepihu.

Ne bi to bilo to da Sara Džesika Parker, koja svojim odevnim kombinacijama postavlja standarde godinama, nije svoj autfit posvetila svom liku iz serije, Keri Bredšo, koja obožava dizajnera Oskara de la Rentu.

Balska haljina glamuroznog stila prošla je kroz ruke dizajnera Laure Kim i Fernanda Garsije, a mnoge je podsetila na ružičastu balerina-haljinu koju je Keri nosila u uvodnoj špici, piše Story.hr.

Sara Džesika Parker, koju su surovo vređali zbog bora i sede kose, pojavila se ne premijeri nastavka u stilu Keri Bredšo.
Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naravno, ovo je bila sjajna prilika da uz svečanu haljina Sara upari cipele svog brenda i ponosno pozira pred fotoaparatima.

Njene koleginice opredelile su se za malo manje raskošne kreacije, pa smo Kristin Dejvis imali prilike da vidimo u tamno plavoj haljini uz telo, a Sintiju Nikson u narandžastoj kreaciji šireg kroja koja se pružala skoro do poda.

Kristin Dejvis su žestoko prozivali zbog botoksa i filera, a sada je na premijeri nastavka serija zasijala u tamno plavoj haljini.
Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, poslednjih nekoliko meseci, glavne glumice kultne serije prolazile su kroz pravu torturu na društvenim mrežama. Njihovo starenje, bore i seda kosa učinili su da glumice prođu kroz jezive negativne komentare, brutalne prozivke i uvrede.

Mnoštvo komentara pokazalo je da se glumicama starenje ne prašta. Dok su Saru Džesiku Parker i Sintiju Nikson osudili zbog toga što ponosno nose svoje godine i prirodan izgled, Kristin Dejvis je naišla na niz kritika zbog preterane količine botoksa i filera.

Sintija Nikson je oduševila svojom neobičnom narandžastom kreacijom.
Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Sara je stara kao kamen za pete", "Izgledaju gore nego moje babe", "Videli smo sedu kosu, ajde sada se ofarbajte", "Kako su propale, pogotovo Keri", bili su samo neki od komentara koji su kružili prilikom prvih snimanja ovog nastavka.

Tim povodom, Sara Džesika Parker je tokom intervjua za magazin Vogue odlučila da prokomentariše sramne uvrede koje dobija na račun starenja.

- Postoji takva mizogina reakcija na nas, tako nešto se nikad ne događa kad je u pitanju muškarac. Sedim s Endijem Koenom, koji ima glavu prekrivenu sedom kosom i on je izvrstan. Zašto je za njega to okej? Ne znam šta da kažem ljudima! - rekla je Keri.

Sara Džesika Parker se  godinama bori protiv uvreda na račun izgleda.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim toga, glumica se u intervjuu požalila da konstantno sluša "seda kosa, seda kosa, seda kosa".

- Skoro da imam osećaj da ljudi ne žele da mi budemo zadovoljne sobom, kao da uživaju u tome da nas boli to ko smo danas, bez obzira na to biramo li da starimo prirodno ili činimo nešto što nam pomaže da se osećamo bolje.

Znam kako izgledam. Nemam izbor. Šta mogu da uradim? Da prestanem da starim? Da nestanem? - rekla je glumica.

To nije bio prvi put da se glumica požalila na ovu temu. U intervjuu za Elle magazin 2019. godine, glumica je poručila:

Sara Džesika Parker i Sintija Nikson trpe uvrede jer ponosno pokazuju bore i sedu kosu.
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

- Ne znam šta mogu da uradim s tim što starim. Da, starim. Bože, sve vreme starim. Kao one sveće koje vidite u ubrzanim snimcima. Šta bih mogla da uradim? Da izgledam kao ludača? - rekla je Sara Džesika Parker.

Osim toga, Sarina koleginica sa seta, Kristin Dejvis, osvrnula se na sve ružno što je čula o sebi u poslednje vreme.

- Moram priznati, i dalje boli - rekla je.

Upravo je zato, zajedno sa koleginicom Parker odlučila da ignoriše medijske napise.

Kristin Dejvis ne želi da čita komentare o svom izgledu.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Sara i ja smo trenutno u medijskom "blackoutu". Sintija je snažnija pa joj samo prenesemo: "Kaži nam kasnije što su napisali o nama" - priznala je glumica.

Inače, Kristin, koju danas mnogi ne prepoznaju, istakla je da je teško nositi se s paparacima koji je konstantno proganjaju kako bi dobili njenu lošu fotografiju, fotkanu iz lošeg ugla.

Kako su glumice nekada izgledale, pogledajte u galeriji u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Youtube, ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia Seks i grad doneo je Sari Džesiki Parker planetarnu slavu.