Koliko mu dobro ide gluma, govori uloga koju je ostvario u popularnoj seriji "Besa". Relja Popović se nedavno pohvalio trejlerom u kom se prikazuju njegove scene, a potom je otkrio da se u ovom ostvarenju pojavljuje u ulozi momka sa beogradskog asfalta.

- Za kraj godine najbolja serija ove godine! Da li ste spremni za novu sezonu serije "Besa"? Da li na osnovu trejlera mislite da glumim negativca ili ne? - naveo je on u opisu videa kojim je oduševio svoje pratioce.

Relja Popović u seriji "Besa" ima intimne scene sa makedonskom glumicom.
printscreen/instagram 

Relja u "Besi" igra telohranitelja Luku Jovanovića, kriminalca i narko-dilera Luke Domca, koga igra Milan Marić.

Ipak, niko nije očekivao da će se pevač naći u intimnim scenama sa zgodnom makedonskom glumicom Kamkom Točinovski. Ove scene su na društvenim mrežama podigle pravu prašinu.

One će definitivno obeležiti ovu sezonu, a Reljine obožavatelje moći će da ih isprate narednog vikenda.

- Malo sam je neskromno najavio kao najbolja serija, ali stvarno tako mislim. Zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam fan serije "Besa" - rekao je ranije Popvić.

Relja Popović u seriji potpuno go sa makedonskom glumicom Kamkom Točinovski.
Youtube 

- Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oboje, ne razmišljam o tome.

Srećan sam što mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani - rekao je on za medije, pa dodao da mu Nikolijina podrška mnogo znači.

Relji nisu teško pale intimne scene sa koleginicom.
Youtube 

- Na premijeri "Bese" mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su dolazili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par. Porodica jeste sve - završio je Relja.

Inače, Kamka Točinovski rođena je 27. juna 1979. godine u Skoplju. Ova makedonska glumica svoju glumačku karijeru započela je 2000. godine, nakon studija u Skoplju.

Kamka Točinovski ima vrele scene sa Reljom Popovićem.
Paradisi Alessia/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Glumila je u 19 filmova, a 2007. i 2008. izabrana je za "Berlinale Talent", godišnji samit i platformu za umrežavanje Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu sa 250 izuzetnih kreativaca iz filmske i dramske industrije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!