S obzirom na vanvremensku lepotu Katarine Radivojević, mnogi se pitaju kako to da lepa, uspešna i neizmerno talentovana glumica, nikada nije imala sreće u ljubavi.

Njena veza sa Igorem Kojićem završila se krahom, da bi neposredno posle toga, Igor stao na ludi kamen sa Severinom. Par je tek nedavno, nakon višemesečnih spekulacija, saopštio da se razveo.

Ipak, to nije jedini put kada je neki muškarac slomio Kaćino srce zbog veze i braka sa lepom Hrvaticom.

Igor Kojić Katarinu je ostavio zbog Severine.
ATA Images/Antonio Ahel 

Isti, možda i bolniji scenario, priredio joj je njen tadašnji dečko Vidoje Ristović, koji je, kako se svojevremeno pisalo zbog veze sa Katarinom okončao prethodni brak iz koga ima dete.

Glumica nije na sav glas pričala o ovoj ljubavi, ali je nije ni krila, pa je tako sama potvrdila vesti o krahu veze.

Katarina Radivojević skriva svoj pribatni život.
printscreen/youtube 

- Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina — rekla je Katarina za Hello, uz opasku da su najveće nesuglasice u vezi počele u vreme njenog nedavnog boravka u Rusiji, gde je snimila film i seriju "Viktorija".

Vidoje se naime zabavljao sa tada veoma popularnom Katarinom, a onda je usledio krah ljubavi. Nedugo zatim, Vidoje je na ruku lepe Nikoline Pišek stavio verenički prsten.

Instagram Vidoje Ristović Katarinu je ostavio zbog Nikoline Pišek.

Vidoje i Nikolina venčali su se u Monte Karlu, a intimna svadba koštala je oko pola miliona evra, a kao kruna ljubavi nešto kasnije rodila se ćerkica Una.

Pre ovih veza, Katarina je volela biznismena Vuka Miškovića, koji je rodom iz Podgorice, a živeo je i radio u Milanu. Markantni Crnogorac jedan je od retkih koji su uspeli da privuku pažnju jedne od najlepših srpskih glumica, što je ona i potvrdila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Katarina Radivojević nije imala previše sreće u ljubavi.
ATA Images/Antonio Ahel