Povodom novogodišnjeg nastupa u hotelu Hilton, Nataša Bekvalac je odgovorala na pitanja novinara, pa se dotakla odnosa sa Anom Nikolić, svojih životnih padova, razvoda i trenutnog emotivnog statusa.

- Ne želite da znate šta mi je obeležilo 2021. godinu. Nije ovo neka godina koje želim da se sećam. Nije mi među željama da se zaljubim. Među željama mi je da budem mirna - rekla je pop pevačica Nataša Bekvalac i dodala:

- Ja sam jedna vrlo osetljiva i krhka osoba, ali su me situacije u životu naterale da budem jaka.

Nataša Bekvalac ističe da njeni bivši nisu krivi što su bili njena loša procena.
ATA Images/Antonio Ahel 

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka i tri razvoda. U braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem dobila je ćerku Hanu, bila je sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem, a potom je sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem dobila ćerku Katju.

Pevačica priznaje da njeni bivši partneri nisu prokockali njeno poverenje, kao i da već neko vreme nema emotivnog partnera.

- To što što su moja očekivanja bila mimo nekih mogućnosti ili moja loša procena, to uopšte nije do njih. Sve je do mene. Mislim da nisam ni ja prokockala njihovo poverenje - rekla je Nataša koja je naučila da je najbolje nemati očekivanja.

Nataša Bekvalac je otkrila da bi mogla da ode na piće sa svakim bivšim suprugom.
Instagram 

- Nemam nikakva očekivanja. Ni od muškaraca, ali ni od nikog drugog. Zvrčka i jeste u tome, kad imaš očekivanja, možeš biti razočaran, a kad ne očekuješ ništa, sve ti dođe kao nagrada - rekla je pevačica za "Kurir" i priznala da joj se ove godine baš niko nije udvarao.

- Da li sam povećala standarde ili kriterijume, ili sam nezainteresovana - ne znam, ali je tako - rekla je.

Podsetimo, Nataša je svojevremeno na pitanje koga bi od bivših muževa blokirala, a sa kim otišla na piće, u svom stilu odgovorila:

Nataša Bekvalac ističe da ne želi da se zaljubi.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Ne bih nikoga blokirala zato što sam ljude počela da volim i prihvatam onakve kakvi jesu. Otišla bih na piće sa svom trojicom, a udala bih se za svu trojicu.

Imala sam dobar brak sa Ljubom dok je bio dobar, iz braka sa Danilom sam dobila Hanu, a iz braka sa Lukom sam dobila Katju. Znači, udala bih se iz različitih razloga za svu trojicu. Ja kažem da sam ja najbolja bivša žena na svetu. Danilo jako poštuje mene i moju ulogu majke. Zna koliko sam posvećena - rekla je Nataša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!