Da je Anđela Ignjatović Breskvica definitivno prošlost reperovog života govori činjenica da je Vojaž zbog incidenta na nastupu otkrio da se viđa sa drugom devojkom. Naime, kada su repera osudili jer je na nastupu pokazao tri prsta, Vojaž se oglasio i tom prilikom otkrio da je nova ljubav na pomolu.

- Poznat sam po tome da volim sve, da širim ljubav, da sam tu za ljude. Ja nisam nacionalista, devojka sa kojom se viđam je druge veroispovesti - rekao je reper na svom Instagram profilu.

Vojaž otkrio detalje odnosa sa novom devojkom.
screenshoot/instagram 

Ubrzo su se na mrežama pojavile fotografije sa rođendana turske influenserke i marketing menadžerke Čale Ben, na kom je prisustvovao i popularni reper.

Iako se jednom prilikom oglasio i rekao da nije u vezi sa Čalom, Mihajlo je u intervjuu za 24sedam otkrio da su njih dvoje još uvek u fazi upoznavanja, ali se osvrnuo i na američku turneju.

- Što se kaže, sveži smo sa američke turneje, svaki nastup je protekao fenomenalno. Kada bi morao da biram neke svoje favorite, izabrao bih Čikago i Atlantu, kako grad, tako i publiku.

Sve mi se dopalo, ali eto, sada se spremamo za nove turneje, gde je takođe uključena i Jahorina, tako da mislim da ćemo ovu zimu da obeležimo sa lepim nastupima - kaže Vojaž, a neizbežno pitanje bilo je kakav je njegov emotivni život.

Vojaž otkrio da je još uvek u fazi upoznavanja sa influenserkom Čalom Ben.
printscreeen/instagram 

- Rekao sam da izlazim sa devojkom, ne da imam devojku. Još smo u fazi upoznavanja, ali voleo bih na neki način da taj svoj privatni život zadržim za sebe, da javnost nema toliko dodira sa tim, zato što mi se to pokazalo kao najbolje.

Mnogo je drugačije upoznavati nekoga kroz popularnost, nego kroz direktan i privatan odnos - kaže on, a na pitanje da li je konačno spreman za novi emotivni život, reper je odgovorio:

Vojaž želi da njegova nova veza ne bude deo javnosti.
ATA Images/Antonio Ahel 

- To su sad pitanja šta bi bilo kad bi bilo. Što da ne. Ne mogu da glumim ceo život vuka samotnjaka, sigurno ću u nekom trenutku pronaći sebi lepšu polovinu.

Podsetimo, Vojaž je otkrio da će snimiti film o najtežem periodu svog života, kada je sa porodicom morao da se preseli u Francusku radi bezbednosti.

- Jednog dana, kada dođe vreme za to, ispričaću svoju životnu priču. Film ne može da stane u jednu pesmu - napisao je Vojaž na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!