Ilon Mask (50) iznenadio je javnost pre nekoliko dana promenom imidža, a na društvenim mrežama ne prestaju šale na njegov račun.

Najbogatiji čovek na svetu, čija se imovina procenjuje na 296 milijardi dolara, odlučio se za frizuru za koju mnogi veruju da je bila prilično loša ideja.

Reč je o frizuri kod koje se najčešće obriju obe strane glave, a u sredini se ostavi prilično duža kosa. Nekad su po njoj bili prepoznatljivi motorciklisti i pankeri.

Ilon Mask zbog nove frizure našao se na meti Tviteraša.
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mask je zbog ove promene postao jedna od glavnih tema na Tviteru, a komentari na račun frizure ne prestaju da se nižu.

"Povećajte porez Ilonu Masku zbog ove frizure", "Mislim da sam imao ovakvu frizuru u 7. razredu", "Jedan korak bliže ka ludom geniju", "Ilon ima dovoljno advokata u svom timu neka tuži nekog zbog ove grozne frizure", "Najbogatiji čovek na planeti, a pušta sinu da mu se igra s kosom", neke su od šala na njegov račun.

Ilon Mask ima novu frizuru zbog koje se našao na meti kritika.
Instagram 

Inače, milijarder je u septembru raskinuo trogodišnju vezu s pevačicom Kler Elis Bučer (33) koja je poznatija kao Grajms. Ilon je rekao da su ostali u dobrim odnosima i zajedno će brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii.

"Razdvojili smo se, ali i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo", istakao je milijarder.

Grajms je pre nekoliko meseci iznenadila javnost kada je ispričala da se ne identifikuje kao majka. Istakla je da ne voli da je sin, čija je kratka verzija imena samo X, zove mamom nego njenim imenom Kler.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ilon Mask nedavno je raksinuo sa devojkom Grajms.
Shutterstock